Aπομυθοποίηση τώρα: Ακόμα και τα supermodels έχουν ατέλειες!

Γωγώ Φούντα
Aπομυθοποίηση τώρα: Ακόμα και τα supermodels έχουν ατέλειες!

Aφήστε τις δίαιτες και πιάστε τα... σουβλάκια!

Πόσες φορές δεν έχουμε ζηλέψει τις θεές της πασαρέλας για τα αψεγάδιαστα κορμιά τους με αποτέλεσμα να απελπιζόμαστε, να απογοητευόμαστε και να πετάμε την σοκολατίτσα μας στα σκουπίδια; Πολλές είμαστε σίγουρες!

Η αλήθεια είναι όμως, ότι ναι μεν τα supermodels διαθέτουν κορμιά θανατηφόρα και φυσικά δεν έχουν ίχνος περιττού κιλού, αλλά πλέον, και με τις paparazzi φωτογραφίες, εκτίθενται ανεπανόρθωτα καθώς το κοινό είναι σε θέση να δει όλες αυτές τις πανέμορφες γυναίκες όπως ακριβώς είναι: Γεμάτες ατέλειες!

Εικόνες από το Fashion Week του Rio de Janeiro, κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας πλατιά χαμόγελα σε όλες τις απλές και καθημερινές γυναίκες καθώς δείχνουν την... πικρή αλήθεια απογυμνωμένη από photoshop και επεξεργασία. Αυτό λοιπόν που είναι ολοφάνερο είναι ότι οι γυναίκες αυτές όχι μόνο δεν διαθέτουν αψεγάδιαστα κορμιά αλλά έχουν κυτταρίτιδα με το τσουβάλι και μηρούς πιο χαλαρούς και από 70χρονης γυναίκας!

Αλλά ας μην πάμε μακριά... Μία γυναίκα που θαυμάζουμε και λατρεύουμε όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και το στιλ της, και μιλάμε φυσικά για την Kate Moss, έχει εκτεθεί ουκ ολίγες φορές όχι μόνο σε paparazzi φωτογραφίες αλλά και σε διεθνείς πασαρέλες! Με λίγα λόγια, αυτό που θέλουμε να πούμε, δεν είναι ότι τα supermodels είναι άσχημα, σε καμία φυσικά περίπτωση, αλλά ακόμα και αυτές που δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο με την εμφάνιση, και δη το κορμί τους, δεν παύουν να είναι γυναίκες που διαθέτουν τις ίδιες ατέλειες με εμάς. Γι' αυτό λοιπόν αφήστε στην άκρη τις εξαντλητικές δίαιτες και τις υστερίες και χαρείτε το φαγητό και κυρίως το σώμα σας!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου!

Πώς βλέπουμε τον εαυτό μας οι γυναίκες και πώς πραγματικά είμαστε!

Ekaterina Rybolovlev: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε το Σκορπιό!