Δείτε άγνωστες φωτογραφίες της 16χρονης Angelina Jolie που ποζάρει με εσωρούχα

Γωγώ Φούντα
Δείτε άγνωστες φωτογραφίες της 16χρονης Angelina Jolie που ποζάρει με εσωρούχα

Το «είχε» από μικρή η διάσημη ηθοποιός...

Η Angelina Jolie δεν είναι μία γυναίκα σαν τις άλλες. Σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες όμορφες, διάσημες και ταλαντούχες, αλλά η 37χρονη star, έχει κάτι το οποίο την έκανε από νεαρό κορίτσι να ξεχωρίζει και να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τη διάσημη ηθοποιό να ποζάρει ως μοντέλο για εσώρουχα σε υπέροχες και άκρως αισθησιακές ασπρόμαυρες πόζες. Παρά το γεγονός ότι η σεξουαλικότητα και η γοητεία της Angie είναι διάχυτες,είναι μόλις 16 ετών(!), αποδεικνύοντας περίτρανα ότι star δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι!

Με σαφώς πιο πλούσια μαγουλάκια, μικρό κορίτσι είπαμε ήταν, και με τα υπέροχα μάτια και χείλη της να κυριαρχούν σε κάθε φωτογραφία, κόβει την ανάσα ενώ χωρίς υπερβολή κανείς δεν προσέχει τα εσώρουχα που φοράει η διάσημη ηθοποιός. Αυτό που προκαλεί εντύπωση και κάνει τις εν λόγω φωτογραφίες συλλεκτικές είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν κοσμεί κανένα τατουάζ το κορμί της, καθώς τα τελευταία χρόνια η Angie έχει αναδειχθεί σε μέγα λάτρη τους.

Το τι κάνει και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων, μάλλον το ξέρει μόνο η ίδια, αλλά ό, τι κι αν είναι αυτό, το κάνει πολύ καλά!

Δείτε την gallery και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε sexy αδημοσίευτες φωτογραφίες της Angelina Jolie

Η Jolie έβαλε επιτέλους φούστα και όλοι σαστίσαμε με τα ανησυχητικά αδύνατα πόδια της!

Η Angelina Jolie μεγάλωσε: Δείτε τη star με γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες