Φεστιβάλ Καννών 2013: Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκουν αυτά τα... βασανισμένα δάχτυλα;

Γωγώ Φούντα
Φεστιβάλ Καννών 2013: Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκουν αυτά τα... βασανισμένα δάχτυλα;

Μάλλον πρέπει να πάρει ένα νούμερο μεγαλύτερο!

To Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον της παγκόσμιας showbiz αλλά και της ακαδημίας κινηματογράφου είναι στραμμένο εκεί. Επόμενο είναι λοιπόν και οι stars που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί να φροντίζουν την εμφάνισή τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να φωτογραφηθούν το λιγότερο απαστράπτουσες την μεγάλη βραδιά!

Μία από αυτές λοιπόν είναι και η 52χρονη Julianne Moore η οποία έκλεψε την παράσταση όχι μόνο με την εντυπωσιακή της, όπως πάντα, εμφάνιση, μιας και θεωρείται από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Hollywood αλλά και με τα... δάχτυλα των ποδιών της!

Συγκεκριμένα, η star άθελά της υποθέτουμε, τράβηξε τα βλέμματα όλων στα κατώτερα μέρη του σώματός της και για να γίνουμε πιο σαφείς στα παπούτσια της, όχι γιατί ήταν τόσο ωραία, αλλά γιατί... βασάνιζαν ανελέητα τα δάχτυλά της! Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν απαθανατίζοντας τα δάχτυλα της Moore τα οποία πάσχιζαν να μείνουν εντός των ορίων των, μάλλον μικρών, παπουτσιών της, κάνοντας όλους να αναρωτηθούν πώς στο καλό μπόρεσε να περπατήσει.

Η ίδια φάνηκε βέβαια ατάραχη καθώς συνέχισε να χαμογελά πλατιά και να χαιρετάει το συγκεντρωμένο πλήθος. Αν αυτή δεν την πειράζει εμάς μας περισσεύει!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star χρεώνει τους θαυμαστές της προς 2.000 δολάρια, για μια συνάντηση μαζί της;

Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν

«Με άγγιζαν και πάθαινα κρίση πανικού». Ποια σταρ το είπε;