Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κόρης του Πασχάλη Τερζή: Δείτε πώς είναι σήμερα η Γιάννα!

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κόρης του Πασχάλη Τερζή:  Δείτε πώς είναι σήμερα η Γιάννα!

H... Yianna πιο sexy&stylish από ποτέ

H κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, όπως ήδη γνωρίζετε, βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Σκοπός της να κυνηγήσει το όνειρό της στην αμερικάνικη μουσική βιομηχανία. Πριν καλά-καλά ξεσπάσει η οικονομική κρίση, η Γιάννα το έσκασε για το Big Apple. Η κίνησή της αποδείχτηκε σωστή, μιας και η Yianna, όπως την αποκαλούν πια, πάει πάρα πολύ καλά.


Αυτό που μας έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η απίστευτη στιλιστική της μεταμόρφωση. Η Γιάννα, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ήταν ένα απλό κορίτσι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο στιλιστικό χαρακτήρα. Στη Νέα Υόρκη όμως μεταμορφώθηκε σε fashion icon και sexy lady. Η Yianna, επιλέγει ιδιαίτερα κομμάτια, τα οποία συνάδουν με τον pop χαρακτήρα των τραγουδιών της.


Εμείς εντοπίσαμε φωτογραφίες που η ίδια η τραγουδίστρια έχει ποστάρει κατά καιρούς στο λογαριασμό της στο instagram και σας τις παραθέτουμε. Αυτή η... Yianna μας αρέσει πολύ! Εύγε να της πούμε, που τόλμησε και κυνήγησε το όνειρό της. Της αξίζουν τα καλύτερα. Δείτε στην παραπάνω gallery τις sexy photos της, καθώς και παρακάτω το videoclip της από την επιτυχία της Love is your name!

Διαβάστε ακόμα

Σήμερα ο ένας είναι ηθοποιός και ο άλλος παραγωγός και μάνατζερ. Τότε ήταν sexy μοντέλα, τους αναγνωρίζετε;

Tώρα εσύ μπορείς να κάτσεις δηλαδή;

Σε ποια star ανήκουν αυτά τα... όχι και τόσο γυμνασμένα οπίσθια;