Δημήτρης Αλεξάνδρου-Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτας και τα πικάντικα σχόλια!

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτας και τα πικάντικα σχόλια!

Μαζί με τις μπηχτές προς την Ελισσάβετ Σπανού

Ο Δημήτρης Αλεξάνδου αποτελεί το μήλο της έριδος. Με μία κεριέρα στο modelling που απογειώνεται πέραν των συνόρων, το τελευταίο διάστημα μας απασχόλησε για την ερωτική του σχέση με την τραγουδίστρια Ελισσάβετ Σπανού, μετά από τη συμμετοχή του στο βίντεο-κλιπ της.

Έκτοτε ο φακός τους συνέλαβε σε τρυφερές αγκαλίτσες και φιλάκια, εκείνη παραδέχτηκε δημόσια οτι βγαίνουν, όμως ο Δημήτρης είχε άλλα σχέδια. Αρνήθηκε ότι έχουν σχέση και το χαρακτήρισε ένα απλό φλερτ που δεν προχώρησε αφήνοντάς την ξεκρέμαστη. Τον ίδιο καιρό είχε ήδη ξεκινήσει να βγαίνει με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου. Φήμες λένε πως η Τόνια ήταν η πετρα του σκανδάλου που μάγεψε το Δημήτρη και χώρισε πριν καν καλά καλά προχωρήσει η σχέση.

Πολλύς κόσμος ασχολήθηκε και κατηγόρησε το Δημήτρη για κέρατο, απάτη και διπροσωπία. Τι απαντά όμως ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο fabcebook; Tι του γράφει η Τόνια και πώς τον εμψυχώνουν οι φίλοι του; Όπως φαίνεται το μοντέλο τα χώνει και ειρωνεύεται την Ελισσάβετ Σπανού σε στάτους απαξιωτικά. Το ίδιο και οι φίλοι του με τρόπο οχι και τόσο κομψό. Η δε Τόνια σχολιάζει, γράφοντας κάτι πικάντικο στον αγαπημένο της: 'όσα λένε για σένα μέτρα τα σε ίντσες και όχι σε λόγια...'

Παράλληλα ο Δημήτρης ποστάρει ελεύθερα στο προφίλ του δικές της φωτό και σχολιάζει ενθουσιασμένος. Αυτή τη φορά ο Αλεξάνδρου έχει όντως σχέση. Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τα πικάντικα σχόλια όλων.

Διαβάστε ακόμη:

Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν

Ποιοι είναι οι πιο σέξι άντρες μοντέλα αυτή τη στιγμή και τι έχουν κοινό;