Δείτε το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Khloe Kardashian

Δείτε το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Khloe Kardashian

Η απιστία και οι ιδιωτικοί ντέντεκτιβ που παρακολουθούσαν τη νεαρή γυναίκα

Αυτή η οικογένεια των Kardashian δεν λέει να ηρεμήσει. Από τη μια η γυναίκα που υποτίθεται ότι είχε σχέση με το Kanye West, σύντροφο της Kim Kardashian ενώ εκείνη περίμενε το παιδί τους, από την άλλη, τώρα, μια νέα γυναίκα υποστηρίζει ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Khloe Kardashian, με τον Lamar Odom.

TOUCH

Η 29χρονη κοπέλα, Jennifer Richardson φωτογραφήθηκε για το περιοδικό In Touch και μίλησε για την σχέση που είχε με τον μπασκετμπολίστα του NBA και σύζυγό του της Khloe Κardashian, για ένα χρόνο περίπου. Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η Khloe γνώριζε για εκείνη και είχε προσλάβει ντέντεκτιβ για να την παρακολουθούν. Χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιοδικό: «Ήμουν πολύ φοβισμένη γιατί με παρακολουθούσαν για εβδομάδες» ενώ όπως είπε θεωρούσε τουλάχιστον σίγουρο ότι είχε βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν και τον Lamar.

Η Jennifer, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, γνώρισε τον Lamar σε ένα strip club το 2012 ενώ αποκάλυψε ότι δεν έκαναν safe sex με αποτέλεσμα μερικές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους να φοβηθεί ότι ήταν έγκυος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά των Kardashian ενώ ήμαστε σίγουροι ότι η μαμά- μάνατζερ με όλα αυτά που γίνονται δεν χρειάζεται να δουλεύει πολύ για την δημοσιότητά τους αφού οι εξελίξεις την προλαβαίνουν.

Διαβάστε επίσης:

O εραστής της Kourtney Kardashian την ικέτευε να κάνει test πατρότητας πριν τη μήνυση!

Σε ποιο περιοδικό θέλει να κάνει με το ζόρι εξώφυλλο την κόρη του ο Kanye αλλά... «τρώει πόρτα»;