Αυτό είναι το εξαντλητικό πρόγραμμα που ακολουθεί η Kim για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (πρώτες φωτό)

Αυτό είναι το εξαντλητικό πρόγραμμα που ακολουθεί η Kim για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (πρώτες φωτό)

Δείτε την στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη γέννα

Kim Kardashian. Η εγκυμοσύνη της έχει συζητηθεί όσο καμιά. Ούτε η Δούκισσα του Cambridge να ήταν... Αφού, λοιπόν, γέννησε και ηρέμησε, τώρα πολύς λόγος γίνεται για το πώς η φίλτατη Kardashian θα χάσει τα κιλά που πήρε κατά την εγκυμοσύνη.


Η Kim έχει βάλει σα στόχο να επιστρέψει στα κιλά που την έχουμε συνηθίσει το συντομότερο δυνατό. Φροντίζει πολύ το σώμα της και φυσικά προσέχει πολύ τη διατροφή της. Έχει προσλάβει την personal trainer των stars, την Tracy Anderson, στην οποία έχει ζητήσει να είναι πολύ αυστηρή μαζί της. Η Tracy πρόσφατα δήλωσε ότι η Kim γυμνάζεται σε πολύ συχνή βάση και ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Όσο για τη διατροφή της; Η Κim προσέλαβε το chef της Katie Holmes (ο οποίος της ετοίμαζε υγιεινά γεύματα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης). Κάθε πρωί ο διάσημος chef περνάει μια βόλτα από το σπίτι της Kim ώστε να οργανώσει τα γεύματά της.


Τι συμβουλεύει η Kim τις νέες μαμάδες; Να τρώνε 5 υγιεινά γεύματα την ημέρα, με έμφαση στα λαχανικά, την καθαρή πρωτεΐνη, το ψάρι και το tofu. Τέλος, να μην ξεχνάνε τα υγιεινά και με λίγες θερμίδες snacks κατά τη διάρκεια της ημέρας! Ό,τι πει η Kim, κορίτσια. Δείτε την στην παραπάνω gallery στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη γέννα. Η νέα μανούλα συνοδευόμενη από τον Kanye West παρευρέθη στην κηδεία του 98χρονου παππού του συντρόφου της, ντυμένη στα μαύρα. Πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε ακόμα

Σε ποιο περιοδικό θέλει να κάνει με το ζόρι εξώφυλλο την κόρη του ο Kanye αλλά... «τρώει πόρτα»;

Βγήκε το τεστ πατρότητας: Η Kourtney Kardashian έλεγε αλήθεια ή ψέμματα;

O εραστής της Kourtney Kardashian την ικέτευε να κάνει test πατρότητας πριν τη μήνυση!