Τracy Anderson:«Δεν είναι λεπτή εκ φύσεως, απλά δουλεύει σκληρά»! Για ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
Τracy Anderson:«Δεν είναι λεπτή εκ φύσεως, απλά δουλεύει σκληρά»! Για ποια star το είπε;

Τέρμα οι δικαιολογίες κορίτσια! Αρχίζουμε γυμναστική

Καθημερινά χαζεύουμε φωτογραφίες των stars καταλήγοντας πάντα στην απόφαση ότι από Δευτέρα ξεκινάμε δίαιτα και γυμναστική προκειμένου να αποκτήσουμε τα εντυπωσιακά κορμιά που διαθέτουν! Δυστυχώς εκεί γύρω στο Σάββατο, το μετανιώνουμε και απλά αποφασίζουμε ότι οι καλλίγραμμες celebrities είναι ευλογημένες από τη φύση κι εμείς δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε τις άψογες αναλογίες τους!

Κι όμως, η personal trainer των διασήμων Tracy Anderson μας διαψεύδει πανηγυρικά καθώς στην τελευταία της συνέντευξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Σε ερώτηση λοιπόν, σχετικά με την άψογη φόρμα της fitness maniac Gwyneth Paltrow, η Tracy απαντά: « Η Gwyneth είναι μία από τις καλύτερες και πιο συνεπείς πελάτισσές μου. Δεν κάνει υπερβολές και απλά ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που της δίνω! Και πρέπει να σας πω, ότι δεν είναι από τις γυναίκες, που είχαν τη φύση με το μέρος τους. Όταν είχε πρωτοέρθει σε μένα, είχε αρκετές προβληματικές περιοχές και φυσικά τοπικό πάχος όπως όλες μας»!

«Πλέον το κορμί της είναι άψογο και όλα αυτά επειδή απλά είναι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως τρικ, απλά σκληρή δουλειά. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, όπως επίσης και για τη Victoria Beckham, η οποία είναι εξίσου συνεπής, παρά το γεγονός ότι είναι πραγματικά πολυάσχολη», ολοκληρώνει.

Οπότε κορίτσια, το συμπέρασμα είναι ότι αν όντως θέλεις, μπορείς! Και δυστυχώς οι δικαιολογίες περί περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, πάνε περίπατο, γιατί εφόσον η Gwyneth και η Victoria προλαβαίνουν, τότε προλαβαίνει οποιαδήποτε γυναίκα στον πλανήτη!

Διαβάστε ακόμη:

Leonardo DiCaprio και μοντέλα: μια σχέση αγάπης είκοσι χρόνων

Ποια celebrity παντρεύτηκε τον... κουμπάρο από τον πρώτο της γάμο;

Είναι μακράν η χειρότερη εμφάνιση της Kim Kardashian