Αυτή είναι η φωτογραφία που θα σπείρει τη διχόνοια στην οικογένεια Kardashian!

Γωγώ Φούντα
Αυτή είναι η φωτογραφία που θα σπείρει τη διχόνοια στην οικογένεια Kardashian!

Kim κουράγιο, είμαστε μαζί σου!

Να είσαι η διασημότερη γυναίκα του πλανήτη αυτή τη στιγμή, οι παπαράτσι να σε κυνηγούν ανελέητα, το μωρό σου να είναι ήδη το πιο περιζήτητο του Hollywood και τελικά να το βρίσκεις από την έφηβη αδερφή σου!

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το δράμα της Kim Kardashian, η οποία περνά πολύ δύσκολες ώρες και για όλα ευθύνεται το ίδιο της το... αίμα!

Όλοι φυσικά γνωρίζουμε τον κρυφό πόθο της Kim να γίνει εξώφυλλο στη Vogue αλλά και την πίεση που ασκεί ο Kanye West στην καλή του φίλη του Anna Wintour! Ωστόσο, φαίνεται πως η 18χρονη Kendall Jenner καταφέρνει πολλά περισσότερα μόνο και μόνο επειδή... μπορεί!

Η μικρή αδερφή της Kim λοιπόν, έδωσε το παρών στο show του Topshop Unique στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και όπως ήταν αναμενόμενο όπως όλοι οι celebrities πρώτης γραμμής, κάθισε μπροστά μπροστά! Το θέμα βέβαια, δεν είναι η θέση της Kendall αλλά αυτή της Anna Wintour η οποία ήταν ακριβώς δίπλα! Ναι καλά καταλάβατε, οι 2 γυναίκες κάθισαν δίπλα δίπλα σαν 2 καλές φίλες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, συνταξίδεψαν και για Νέα Υόρκη.

Μετά από αυτό, άτομα από το περιβάλλον της Kim κάνουν λόγο για νευρικό κλονισμό, ενώ οι πληροφορίες ότι λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτες!

Κάνε οικογένεια να δεις καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Αngie is back!H star εμφανίστηκε στα BAFTAs κι εμείς δεν πήραμε τα μάτια μας από πάνω της

Ποια ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στο κόκκινο χαλί και δημιούργησε πανικό;

Φήμες τους θέλουν μαζί: Ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;