Ποια star τα 'χασε όταν ανακάλυψε ότι το αγόρι της έβγαινε με τη Scarlett Johansson;

Γωγώ Φούντα
Ποια star τα 'χασε όταν ανακάλυψε ότι το αγόρι της έβγαινε με τη Scarlett Johansson;

Πάντως τα γούστα του κυρίου, άλλαξαν αρκετά

Μπορεί το Hollywood να φαντάζει τεράστιο και αχανές, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ένα... glamorous χωριουδάκι! Και πριν μας κράξετε για τη διαπίστωση αυτή, σας έχουμε μία ιστορία η οποία αποδεικνύει ότι ο κόσμος είναι μικρός και ότι καμιά φορά συμβαίνουν συμπτώσεις που είναι δύσκολο να πιστέψεις.

Η Lena Dunham λοιπόν, η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της σειράς Girls έκανε πρόσφατα μία ανακάλυψη, την οποία δυσκολεύτηκε αρκετά να συνειδητοποιήσει, μιας και αρχικά πίστευε ότι είχε... παραισθήσεις: «Ανακάλυψα ένα blog το οποίο λεγόταν Old Loves και τότε είδα κάτι που μου πήρε αρκετά λεπτά για να πιστέψω: Το αγόρι μου, πόζαρε με το κορίτσι του από το λύκειο τη... Scarlett Johansson», είπε γελώντας η Lena.

H 27χρονη star η οποία διατηρεί σχέση με τον μουσικό Jack Antonoff, εξομολογήθηκε ότι παρά το γεγονός ότι στην αρχή τα έχασε στη συνέχεια το καταδιασκέδασε: «Δε ζηλεύω καθόλου! Είναι όμορφη, είναι όμορφος και ήταν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι! Ξέρω ότι ίσως να μην ήθελαν να το πω δημόσια, αλλά μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες τους ακόμα και στο Google», ολοκλήρωσε.

Μετά από αυτό, δεν είχαμε δίκιο ότι όντως το Hollywood είναι... χωριουδάκι;

Διαβάστε ακόμη:

Η κατάθλιψη του Πέτρου, τα βίτσια των σταρ στο σεξ και τα... αξύριστα πόδια της Victoria

Τη φίλησε και της άρεσε! Τo ντροπαλό φιλί στο στόμα των Katy Perry & Miley Cyrus (video)

Η Τζούλι Μασίνο που έχασε 23 κιλά, ακόμη και σήμερα παραμένει αδύνατη!