Η κατάθλιψη του Πέτρου, τα βίτσια των σταρ στο σεξ και τα... αξύριστα πόδια της Victoria

Η κατάθλιψη του Πέτρου, τα βίτσια των σταρ στο σεξ και τα... αξύριστα πόδια της Victoria

Κουτσομπολιά, κακίες, φήμες και... σεξ! Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Ποιος θα το περίμενε; Ποιος να τους το έλεγε; Η αλήθεια είναι ότι στη Μύκονο τα βάψανε μαύρα, σου λέει. Βλέπεις το πιο διάσημο σπίτι του νησιού, η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου πλέον πέρασε σε άλλα χέρια. Πουλήθηκε λέει σε κάτι Άγγλους.

Και τώρα τι; Τέλος η Μύκονος για τον Πέτρο; Τέρμα οι βουτιές στη Ψαρού και οι βόλτες στα σοκάκια;

Φήμες λένε ότι ο Πέτρος έχει πέσει σε κατάθλιψη. Όχι καλέ ο Κωστόπουλος, αλλά ο πελεκάνος. Πώς θα το περάσει το καλοκαίρι χωρίς τον κολλητό.

Και αφού πιάσαμε τους Έλληνες σταρ, ας μείνουμε σε αυτούς. Διάβασα το θέμα «Ποιος έκανε σταρ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;». Πολύ ωραίο και συμφωνώ απόλυτα.

Και όπως το διάβασα σκέφτηκα γενικά το σταριλίκι στην Ελλάδα και κατάλαβα ότι μοιάζει λίγο με το Ελληνικό πανεπιστήμιο. Τι εννοώ; Όπως είναι εύκολο να μπεις στο πανεπιστήμιο, αλλά δύσκολο να βγεις, άλλο τόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα να γίνεις σταρ. Το δύσκολο είναι όμως να μείνεις.

Αχ, τι άγχος και αυτό για τους Έλληνες σελέμπριτις;!

Χαμός σου λέει στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Η Paris Hilton γιόρτασε τα γενέθλιά της σε κλαμπ του Λος Άντζελες και τους άφησε όλους άφωνους: ξέχασε να βάλει εσώρουχο!

Πάντως νομίζω ότι δεν το ξέχασε. Έχω την εντύπωση ότι η Paris δεν φοράει ποτέ εσώρουχα. Εγώ αυτό θυμάμαι από κάτι παλιά βιντεάκια. Λες να τη σφίγγουν;

Και μια και είμαστε στο σεξ, είδαμε και το θέμα «Τα σεξουαλικά βίτσια των διασήμων». Και εκεί μάθαμε ότι της Rihanna της αρέσει να πειραματίζεται στον έρωτα. Έλα, αλήθεια; Καλέ δεν της φαινόταν. Μην σου πω ότι είχαμε την εντύπωση πως ήταν του κατηχητικού και παρθένα!

Τι ντουβρουτζάς ήταν αυτός καλέ; Η Victoria Beckham λέει δεν ξυρίζει τα πόδια της; Δηλαδή πάμε καλά; Μετά βέβαια το έσωσε το όλο θέμα και είπε ότι δεν τα ξυρίζει γιατί κάνει λέιζερ και ίσιωσα λίγο.

Γιατί για ένα λεπτό νόμιζα ότι κυκλοφορούσε με την τρίχα κάγκελο. Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι είναι κουμουνίστρια και κυκλοφορεί με ταγάρι!

Και να ένα ωραίο άρθρο για να να μην μας πρήζουν οι κολλητές μας με ανόητες ερωτήσεις, όπως «είναι ερωτευμένος μαζί μου;». Να 4 σημάδια που δείχνει ότι έχει φάει το κόλλημά του.

Βέβαια το Σημάδι Νο.1 μην το δέσετε και κόμπο, ξέρεις το σου στέλνει ανόητα μηνύματα. Απλά μπορεί να είναι χαζοχαρούμενος! Ψάξε και τα υπόλοιπα τρία καλύτερα.