Ο Philip Seymour Hoffman δεν άφησε τίποτα στα παιδιά του. Γιατί όμως;

Ο Philip Seymour Hoffman δεν άφησε τίποτα στα παιδιά του. Γιατί όμως;

Οι λεπτομέρειες της διαθήκης του αδικοχαμένου ηθοποιού αποκαλύφθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Ο Philip Seymour Hoffman βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον περασμένο Φεβρουάριο, αφήνοντάς όλο το Hollywood αλλά και εκατομμύρια φαν του βυθισμένα στη θλίψη για τον τόσο άδικο χαμό ενός πραγματικά σπουδαίου ηθοποιού αλλά και ανθρώπου.

Σήμερα, το όνομά του έφτασε και πάλι στα πρωτοσέλιδα, αυτή τη φορά λόγω της διαθήκης του της οποίας οι ακριβείς λεπτομέρειες έγιναν γνωστές πριν λίγες μέρες. Σύμφωνα με αυτές, ο Hoffman ορίζει ως μοναδική κληρονόμο ολόκληρης της περιουσίας του, η οποία ανέρχεται στα 35εκ. δολάρια, την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Mimi O'Donnell.

Τα νέα δικαστικά έγγραφα που βγήκαν στη δημοσιότητα μετά το άνοιγμα της διαθήκης αποκαλύπτουν πως ο 46χρονος ηθοποιός είχε απορρίψει την πρόταση του λογιστή του, David Friedman, να συμπεριλάβει τα τρία παιδιά του στη διαθήκη (τον 10χρονο Cooper, την 7χρονη Tallulah, και την 5χρονη Willa), καθώς δεν ήθελε τα παιδιά του να γίνουν «παιδιά-ταμεία», αλλά να μάθουν πώς να φτιάχνουν μόνα τους τη ζωή τους -πάντα, βέβαια, με τη βοήθεια και τη καθοδήγηση της μητέρας τους.

Αυτή η απόφαση του Hoffman έρχεται να συμπληρώσει την επιθυμία που είχε εκφράσει παλιότερα, πριν γεννηθούν οι κόρες του, όπου και είχε ζητήσει ο γιος του να μεγαλώσει στο Manhattan, στο Chicago ή στο San Francisco, ώστε να μορφωθεί σύμφωνα με την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την αστείρευτη πηγή γνώσης που διαθέτουν αυτές οι τρεις πόλεις.

Γιατί οι σπουδαίοι άνθρωποι μπορούν να συνεχίσουν να είναι σπουδαίοι και μετά τον θάνατό τους.

Διαβάστε επίσης:

Η κηδεία του Philip Seymour Hoffman. Συντετριμμένα τα παιδιά του αλλά και οι συνάδελφοί του

Philip Seymour Hoffman: Η «προφητική» φωτογραφία του 3 ημέρες πριν το μοιραίο

Philip Seymour Hoffman: Ο εθισμός και ο χωρισμός από τη μητέρα των παιδιών του