Ξεκατίνιασμα φρέσκο και σπαρταριστό! Πρώην και νυν έβγαλαν τα... μαχαίρια

Γωγώ Φούντα
Ξεκατίνιασμα φρέσκο και σπαρταριστό! Πρώην και νυν έβγαλαν τα... μαχαίρια

Ποιες είναι και τι έχουν να χωρίσουν;

Να δείτε που οι stars του Hollywood περίμεναν το καλοκαίρι για να αρχίσουν το ξεκατίνιασμα, κάτι που εμάς φυσικά πολύ μας εξυπηρετεί. Διότι μετά την σικ κόντρα ανάμεσα σε Martha Stewart και Blake Lively, έρχεται μία νέα, πολύ πιο εντυπωσιακή, ισοπεδωτική και κυρίως άγρια, ανάμεσα σε πρώην και νυν σύζυγο αστέρα του Hollywood.

Αναφερόμαστε στον Michael Douglas, ο οποίος έπειτα από μία μικρή περιπέτεια είναι και πάλι μαζί με τη σύζυγό του Catherine Zeta Jones, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Κι όμως, οι δηλώσεις της άλλης κυρίας Douglas, της πρώτης για να γίνουμε και πιο σαφείς, η οποία ακούει στο όνομα Diandra και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι αρκετά εντυπωσιακή, έρχονται να ταράξουν, όχι τη σχέση του διάσημου ζευγαριού αλλά τα νεύρα της Catherine, που και καλά δεν τα λες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, η πρώην κυρία Douglas ρωτήθηκε σχετικά με την τεράστια έκταση που διατηρεί στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, και για τις φήμες που θέλουν τη Ζeta-Jones να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αγοράσει το μερίδιο της. «Για ποιο λόγο κάποιος να θέλει να αγοράσει έκταση στην Μαγιόρκα, όταν δεν μιλάει καθόλου ισπανικά και δεν έχει ιδέα από την κουλτούρα της περιοχής; Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε γιατί δεν είναι αλήθεια». Ενώ στην ερώτηση, γιατί δεν την απαθανατίζουν οι φωτογράφοι εξίσου με τους 2 stars του Hollywood όταν κάνουν τις διακοπές τους στο ισπανικό θέρετρο, εκείνη απάντησε, πετώντας και το καρφί της, ότι πολύ απλά δεν της αρέσει η προβολή.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι 2 κυρίες συγκρούονται καθώς το 2000 η Catherine είχε κατηγορήσει την Diandra ότι είχε πουλήσει φωτογραφίες του γάμου της στον Τύπο, κάτι που φυσικά η δεύτερη αρνείται κατηγορηματικά.

Κάτι τέτοια γίνονται και τρίβουμε με ικανοποίηση τα χέρια μας.

Διαβάστε ακόμη:

Η σταρ βρήκε κουράγιο να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, μέχρι να μείνει έγκυος

Τι είπε τώρα! Η Katie Holmes έκανε την πιο βαρυσήμαντη δήλωση της ζωής της