H κυτταρίτιδα της star, η καλλονή Katie Holmes & η άγνωστη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Γωγώ Φούντα
H κυτταρίτιδα της star, η καλλονή Katie Holmes & η άγνωστη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Για να μπούμε όμορφα στη Μ. Εβδομάδα

Ακόμα μία Παρασκευή έφτασε, ηλιόλουστη για την ώρα, και όπως είναι φυσικό, η διάθεση είναι ελαφρώς καλύτερη. Βέβαια, η σημερινή Παρασκευή είναι κάπως πιο ιδιαίτερη μιας και η ερχόμενη εβδομάδα, είναι η Μεγάλη Εβδομάδα, κάτι που σημαίνει, ότι όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε σχέδια για το πώς θα περάσουμε τις γιορτινές ημέρες. Οι αγαπημένοι stars από την άλλη, ως συνήθως, δεν καταλαβαίνουν ούτε από γιορτές ούτε από αργίες, καθώς δε σταματούν ποτέ να μας απασχολούν με τα καμώματά τους, κάτι που εμάς μας χαροποιεί δεόντως, μιας και έχουμε πάντα με κάτι να ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε. Και όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή, εμείς συγκεντρώσαμε τα θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο, και σας τα παρουσιάζουμε σε μία ωραία περίληψη, έτσι για να σας τα θυμίσουμε! Ας πάμε να δούμε...

Εντάξει, πρωταπριλιά ήταν, είπαμε κι εμείς να το πούμε το ψεματάκι μας. Αλλά ειλικρινά, δεν πιστεύαμε σε καμία περίπτωση, ότι η πληροφορία για την αφαίρεση της σιλικόνης από τα οπίσθια της Kim Kardashian θα σκορπούσε τόσο μαζικά κύματα ενθουσιασμού. Η Kim λοιπόν απέκτησε φυσιολογικά οπίσθια, κι εσείς, όπως ήταν φυσικό, θελήσατε να μάθετε περισσότερα για το κοσμοιστορικό αυτό γεγονός. Ναι ήταν όλα μία... φάρσα, γιατί κακά τα ψέματα, η διάσημη τηλεπερσόνα δε θα έκανε ποτέ κάτι για να καταστρέψει τη φήμη και την καριέρα της! Και όλοι ξέρουμε πώς την έχτισε πετραδάκι πετραδάκι!

Και πάμε τώρα, σε μία star που όπως αποδεικνύεται είναι από τις αγαπημένες σας. Είχαμε συνηθίσει την Katie Holmes στο πλευρό του Tom Cruise, ως σεμνή, χαμηλοβλεπούσα και... ανύπαρκτη με λίγα λόγια! Ε λοιπόν, το κορίτσι αγανάκτησε, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, και έκτοτε... άνθισε. Αποκορύφωμα η τελευταία της εμφάνιση, η οποία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σέξι, όμορφη και γυμνασμένη, πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση, εδώ και πολλά χρόνια. Μπράβο βρε Katie. Είσαι όμορφη και ήρθε η ώρα να το δείξεις.

Και πάμε τώρα σε ένα θέμα που πάντα μας απασχολεί, που είναι η κυτταρίτιδα, και κυρίως αυτή που βρίσκεται στα οπίσθια των stars. Ε λοιπόν, η Amber Rose, ξέρετε εκείνη η ζουμερή, εμφανίστηκε με ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο μαγιό, τα οπίσθια σε κοινή θέα, και δυστυχώς τη χαλάρωσή της, φάτσα φόρα. Και όχι ότι έχουμε κάτι με την κυτταρίτιδα, την αγαπάμε γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να την πολεμήσουμε, αλλά αν έψαχνε, θα μπορούσε να βρει ένα πιο... μπόλικο μαγιό, που να της ταιριάζει περισσότερο. Δεν ξέρουμε κιόλας, απλά προτείνουμε.

Και μετά την κυτταρίτιδα, θα πάμε σε κάποια κορίτσια, που δεν έχουν ίχνος, γιατί έχουν πάρει το κορμί της μαμάς τους, αλλά εσχάτως η συμπεριφορά τους δεν είναι και η πιο φυσιολογική. Oι 2 μικρότερες κόρες της Demi Moore και του Bruce Willis, Scout και Tallulah, έχουν εξελιχθεί σε μεγάλα party animals, με αποτέλεσμα κάθε φορά που «παρτάρουν», να κάνουν πρωτοσέλιδα με τις προκλητικές τους πόζες. Και topless φωτογραφίες, και στρινγκ μαγιό και το πράγμα δε συμμαζεύεται. Bruce το νου σου!

Και πάμε και στην πανέμορφη Κάτια Ζυγούλη, η οποία γενικότερα ούτε προκαλεί, ούτε εμφανίσεις κάνει, ούτε πουλάει την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της για να κάνει πρωτοσέλιδα, παρόλο που είναι σύντροφος του Σάκη Ρουβά. Το πρώην μοντέλο λοιπόν, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram, κάνοντάς μας να σκάσουμε από τη ζήλεια μας. Μία ηλιόλουστη εικόνα, με υπέροχα λουλούδια και το γαλάζιο του ουρανού αντικρίζει κάθε πρωί η Κάτια. Με τέτοια θέα, πώς να μην ξεκινάς όμορφα την μέρα σου;

Και φυσικά, από τη στήλη δε θα μπορούσε να λείπει το gossip-tv.gr και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στις 30 Μαρτίου έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Όπως ήταν φυσικό η ελληνική showbiz ευχήθηκε τα καλύτερα στη διάσημη παρουσιάστρια, με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη να δημοσιεύει ένα υπέροχο πορτρέτο της Ελένης, το οποίο συνόδευσε με τις ευχές της. Μπορεί η φωτογραφία αυτή να μη χρησιμοποιήθηκε ποτέ από κάποιο περιοδικό, αλλά είναι ομολογουμένως υπέροχη.