Η παραμορφωμένη Zeta-Jones, το κακέκτυπο της star και η αποκάλυψη της Eλένης Μενεγάκη

Γωγώ Φούντα
Η παραμορφωμένη Zeta-Jones, το κακέκτυπο της star και η αποκάλυψη της Eλένης Μενεγάκη

Ήταν σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα

Έφτασε επιτέλους η Παρασκευή, μία Παρασκευή ηλιόλουστη και άκρως καλοκαιρινή, η οποία ελπίζουμε να οδηγήσει σε ένα εξίσου ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο για να κάνουμε επιτέλους και τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα. Ομολογούμε, ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, με τους stars του Hollywood, αλλά και της ελληνικής showbiz, να μας... προμηθεύουν καθημερινά σχεδόν με σκάνδαλα και ανατροπές! Και όπως κάθε εβδομάδα τέτοια μέρα, εμείς συγκεντρώσαμε τα θέματα εκείνα που σας τραβηξαν περισσότερο την προσοχή, και είπαμε να κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση. Ας πάμε λοιπόν να δούμε...

Πρώτη στις προτιμήσεις σας, ήρθε η πάλαι ποτέ Ουαλή καλλονή Catherine Zeta-Jones η οποία πλέον πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, και κάθε φορά που το κάνει, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Michael Douglas γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Έτσι ακριβώς έγινε και πριν λίγες μέρες, με την εμφάνιση του διάσημου ζεύγους να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί είχαμε να τους δούμε καιρό, αλλά κυρίως γιατί τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Catherine. Μία παραμόρφωση να το πούμε; Μία αλλοίωση; Όλα αυτά μαζί και φυσικά μπόλικο botox; Γενικότερα η διάσημη καλλονή, μπορεί να παραμένει καλλονή, αλλά σίγουρα δεν είναι ο... εαυτός της! Ελπίζουμε να τον βρει σύντομα.

Και πάμε τώρα σε ένα γιατρό, αλλά όχι οποιοδήποτε γιατρό! Πάμε στο γιατρό της καρδιάς μας τον Dr Derek Shepherd ή αλλιώς Dr McDreamy, ή κατά κόσμον, Patrick Dempsey. Όντως σοκαριστήκαμε με την απόλυση-τηλεοπτικό του θάνατο. Ένα δάκρυ το ρίξαμε, μη σας πούμε και δύο, μη μπορώντας να πιστέψουμε ότι χάσαμε τον αγαπημένο μας γιατρό μέσα από τα χέρια μας. Και τώρα, λίγες μόλις μέρες μετά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μία νέα πληροφορία η οποία αναμένεται να συνταράξει τα, έτσι κι αλλιώς, κλονισμένα νερά της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο Patrick λοιπόν, δεν απολύθηκε λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά επειδή τα έφτιαξε με νεαρή συμπρωταγωνίστριά του. Και καλά όλα αυτά, ποια είναι τελοσπάντων αυτή η συμπρωταγωνίστρια να της βγάλουμε το μαλλί τρίχα-τρίχα;

Kαι πάμε τώρα σε μία νεαρή κοπέλα, η οποία είχε την ατυχία-τύχη να γεννηθεί κόρη του Michael Jackson! Η Paris Jackson λοιπόν, η οποία είναι καστανόξανθη με πράσινα μάτια, δεν πήρε τίποτα από Michael(!) βιώνει την... άγρια φάση της με αποτέλεσμα εσχάτως να κυκλοφορεί με νέο λουκ! Μαύρα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες, και βαρύ μακιγιάζ, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας της εμφάνισης, κι εμείς αν δε βλέπαμε το όνομα, σε καμία περίπτωση δε θα την αναγνωρίζαμε. Μπορεί όμως αυτή να επεδίωκε κι αυτή!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η παρθενογένεση στην τέχνη και γενικά στη showbiz έχει πάψει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν, και η Taylor Swift, μιας και δεν πρόκειται να κριθεί ένοχη για κάποιο ατόπημα, είπε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις στυλιστικές επιλογές της JLo μιας και είδε ότι αποδίδουν! Αλλά βρε κακομοίρα Taylor μου. Έχεις εσύ τις καμπύλες της Jennifer; Έχεις εσύ το sex appeal της; Ε γι' αυτό και όλοι σε θεωρούν το... κακέκτυπο της Λατίνας. Εμείς δεν παίρνουμε θέση αλλά σας παραθέτουμε τα ντοκουμέντα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Και πάμε τώρα σε μία δυσάρεστη είδηση, η οποία έχει να κάνει με την Ashley Olsen και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Ashley λοιπόν, τον τελευταίο καιρό έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί γιατί. Ε λοιπόν το μυστήριο λύθηκε μιας και η διάσημη ηθοποιός - fashion designer πάσχει από τη νόσο Lyme. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή της δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση, αλλά γενικότερα είναι μία ασθένεια που ταλαιπωρεί αρκετά τον οργανισμό καταβάλλοντάς τον. Εμείς να της ευχηθούμε να είναι περαστικά.

Και τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο gossip-tv.gr και στην αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη, η οποία επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της μετά τη σύντομη απουσίας της λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού της. Η διάσημη παρουσιάστρια, μίλησε με συγκίνηση για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και ευχαρίστησε θερμά τους τηλεθεατές για τη στήριξη και τη θετική τους ενέργεια. Μίλησε όμως και για τη ζωή με τη νέα της κορούλα, αλλά και την πολύ σημαντική βοήθεια που της δίνει ο Ματέο.