Mα τι της συμβαίνει; Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Ashley Olsen

Γωγώ Φούντα
Mα τι της συμβαίνει; Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει η Ashley Olsen

Ο λόγος για τον οποίο απέχει;

Αν νομίζατε ότι οι stars βρίσκονται στο απυρόβλητο και δεν έχουν τα δικά μας καθημερινά προβλήματα, είστε βαθιά γελασμένοι, μιας και τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και περισσότερα δυσάρεστα νέα, κάτι που φυσικά έχει να κάνει και με την τεράστια εξάπλωση του ίντερνετ.

ashley-olsen-reportedly-has-lymes-disease-003 82921

Μία ακόμη πληροφορία που μάθαμε και μας στενοχώρησε, ήταν σχετικά με τη σοβαρή ασθένεια, από την οποία πάσχει η Ashley Olsen. Δεν είναι τυχαίο, ότι στις τελευταίες της εμφανίσεις φαίνεται χλωμή και κουρασμένη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την ασθένειά της και με την απόφασή της να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

ashley-olsen-reportedly-has-lymes-disease-004 5a6cb

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η 28χρονη star πάσχει από τη νόσο Lyme, αυξάνοντας τον μακρύ κατάλογο των celebrities που νοσούν από την ασθένεια αυτή. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ανίατη-αν και υπάρχουν και εκείνοι που διαφωνούν κάθετα με την άποψη αυτή- ενώ στα συμπτώματά της περιλαμβάνεται η κούραση, ο πόνος στα οστά και οι συνεχείς ημικρανίες.

ashley-olsen-reportedly-has-lymes-disease-007 fd113

Μέχρι στιγμής, η Ashley δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση, κάτι που κάνει πολλούς να ελπίζουν ότι η είδηση αυτή απέχει αρκετά από την αλήθεια. Ας το ελπίσουμε κι εμείς λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη:

Οριστικό άραγε; Μετά από 2 χρόνια σχέσης, το διάσημο ζευγάρι χωρίζει για δεύτερη φορά!