O χωρισμός της Aniston, το μεγάλο σκάνδαλο που έρχεται & η φοβερή δήλωση της Μπαλατσινού

Γωγώ Φούντα
O χωρισμός της Aniston, το μεγάλο σκάνδαλο που έρχεται & η φοβερή δήλωση της Μπαλατσινού

Νομίζετε ότι οι stars καλοπερνάνε;

Παρασκευούλα σήμερα και όπως κάθε εβδομάδα τέτοια μέρα, δεν πα να βρέχει, δεν πα να χιονίζει που λέει και το άσμα, εμείς την ανεβασμένη διάθεση την έχουμε. Και γιατί όχι άλλωστε; Περιμένουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, έχουμε ήδη προγραμματίσει τα μπάνια και τις βόλτες μας, κι αν όχι πλαστική πισίνα και μπύρα στη βεράντα-μια χαρά είναι κι αυτό-και περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ξέρουμε, ότι εμείς οι κοινοί θνητοί, δεν έχουμε κανένα σημείο επαφής, με τους stars, αν και πολύ θα θέλαμε, μιας και αυτοί μία μεγαλύτερη ευκολία γενικότερα στη ζωή τη διαθέτουν. Αλλά ξέρετε κάτι; Με τόσα που είδαν τα ματάκια μας τις προηγούμενες μέρες, καθόλου δεν τους ζηλεύουμε! Μη σας πούμε ότι τους λυπόμαστε και λιγάκι... Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια ήταν τα γεγονότα που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον περισσότερο.

Είδατε που σας λέγαμε; Πρώτο θέμα ένας χωρισμός, και μάλιστα τόσο αναπάντεχος, όσο και ο θάνατος του Μichael Jackson-Βασιλιά-6 χρόνια πριν! Η Britney Spears λοιπόν, εκεί που λίγες μέρες πριν, δήλωνε ερωτευμένη και έτοιμη για τον τρίτο γάμο της ζωής της-καλέ πόσο χρονών είναι;-εντελώς αναπάντεχα χώρισε! Σύμφωνα μάλιστα με πηγές, ο αρραβωνιαστικός της Charlie Ebersol είναι αυτός που την έκανε με... ελαφρά πηδηματάκια γιατί δεν αισθανόταν έτοιμος για γάμο. Είδατε; Μπορεί η Britney να είναι superstar, αλλά δε γλίτωσε από την παγίδα του στρίβειν διά του αρραβώνος. Και μη χειρότερα.

Και πάμε τώρα σε ένα σκάνδαλο, που αν όντως κάποια στιγμή επιβεβαιωθεί, θα γίνει χαμός! Που λέτε, αυτό που υπήρχε απλά ως φήμη, όσο τα χρόνια περνούν, παίρνει όλο και πιο γερές βάσεις, έπειτα μάλιστα και από πρόσφατες δηλώσεις. Αναφερόμαστε στο θέμα της πατρότητας της Khloe Kardashian, και τις αμφιβολίες του μακαρίτη Robert Kardashian, ο οποίος πίστευε ότι η καλή του γυναικούλα Kris είχε «σκαρώσει» την Khloe, με τον καλό του φίλο O.J Simpson. H χήρα του Robert, Jan Ashley μίλησε πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε τους προβληματισμούς του. Η Kris άραγε έχει ποτέ σκοπό να το παραδεχτεί; Γιατί κάτι μας λέει ότι όλα αυτά είναι αλήθεια.

Και από το σκάνδαλο, πάμε στην πολυαγαπημένη μας Julia Roberts η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται όλο και λιγότερο και πολύ μας έχει λείψει. Που λέτε, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να κάνει τα μπάνια της στο Μεξικό, μαζί με το σύζυγό της και ειλικρινά δεν μπορέσαμε να μην τη θαυμάσουμε. Η 47χρονη star, η οποία είναι και μητέρα τριών παιδιών, όχι μόνο δεν έχει χάσει τη φόρμα της, αλλα ομολογουμένως μας φάνηκε πιο σέξι από ποτέ! Και κυρίως χωρίς να κάνει υπερβολές.

Και από το κορμί της Julia, πάμε σε ένα άλλο, το οποίο είδαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Το πρώην μοντέλο Paulina Porizkova λοιπόν, η οποία υπήρξε ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του χώρου στη δεκαετία των '80s, έκανε τα μπάνια της με το γιο της, και σίγουρα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Κοιλιακοί, πόδια, χέρια όλα σε άψογη κατάσταση, παρά τα 50 της χρόνια και τις 2 εγκυμοσύνες της. Τέλεια!

Και κλείνουμε με κάποιες φήμες οι οποίες αν είναι αλήθεια, είμαστε σίγουροι ότι θα στενοχωρηθείτε πολύ. Η Jennifer Aniston λοιπόν, μάλλον δε θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς τα σενάρια που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux, όσο πάνε και φουντώνουν. Αφορμή γι' αυτό, έχουν σταθεί οι τελευταίες της εμφανίσεις, στις οποίες ο καλός της είναι άφαντος. Και αναρωτιόμαστε ευλόγως: Πού είναι Jennifer το παιδί; Γιατί δε σε συνοδεύει; Γιατί ότι χωρίσατε αρνούμαστε να το πιστέψουμε.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στο gossip-tv.gr και στην Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το αν θα ξαναπαντρευόταν. Τι απάντησε λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια και ποιον θα επέλεγε για σύζυγό της; Διαβάστε εδώ.

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Ευχόμαστε να απολαύσετε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, και τα ξαναλέμε σε μία εβδομάδα.