Το δράμα της Λαμπίρη, η Kim Kardashian δεν χωρά πουθενά και... η νύφη πήρε τον κουμπάρο!

Το δράμα της Λαμπίρη, η Kim Kardashian δεν χωρά πουθενά και... η νύφη πήρε τον κουμπάρο!

Τι συνέβη στη showbiz την εβδομάδα που πέρασε; Ο Μίστερ Χάιντ είναι εδώ να σας ενημερώσει για τα πάντα.

Που είναι τα παλιά καλά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, τότε που όλοι και είχαν εκπομπή και ήταν και χαρούμενοι; Αχ, καταραμένη κρίση, όλα τα ισοπέδωσες πλέον.

Και μέσα σε αυτή την ισοπέδωση μάθαμε ότι τέλος του μήνα κόβεται η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ.

Βέβαια αυτή η είδηση προκάλεσε αρχικά έναν προβληματισμό στο κοινό καθώς 4 στους 5 δεν γνώριζαν ότι είχε εκπομπή! Αλλά τελικά όλα καλά για την Χριστίνα Λαμπίρη, και το κοινό της, καθώς η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά.

Βέβαια και για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που 4 στους 5 γνωρίζουν ότι έχει εκπομπή, τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα. Οι φήμες θέλουν τέλος της σεζόν να την αποχαιρετά, καθώς τα νούμερα δεν πάνε και πολύ καλά και πλέον όλοι ψάχνουν να δουν τη φταίει. Ίσως ότι ο Κωστόπουλος δεν είναι για πρωινή εκπομπή; Ίσως, λέω εγώ τώρα.

Καλέ, χαμός στην Αγγλία έγινε την περασμένη εβδομάδα, καθώς η Chloe Delevingne (η αδερφή του supermodel Cara) παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αυτό που αναστάτωσε ήταν πως ο γαμπρός Νο.2 ήταν ο κουμπάρος του πρώτου της γάμου.

Ε, και; Δεν κατάλαβα. Το κορίτσι είναι παραδοσιακό. Άλλωστε ο λαός δεν λέει «ο κουμπάρος την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα»; Τρεις αυτή την εβδομάδα, τρεις την προηγούμενη, στο τέλος είπαν να παντρευτούν να τελειώνουν.

Το ρεσιτάλ της Kim Kardashian συνεχίζεται. Η αγαπημένη celebrity των ΗΠΑ, έκανε πολλά δωράκια στην κόρη της και σε ένα t-shirt είχε πάνω και το πρόσωπο της μανούλας – δηλαδή το δικό της.

Δεν ξέρουμε αν το έκανε αυτό επειδή η Kim φοβάται ότι η κόρη της θα την ξεχάσει, αφού τρέχει με τις δουλειές της όλη τη μέρα. Αλλά ξέρουμε γιατί έβαλε μόνο το πρόσωπό της και όχι μια ολόσωμη φωτογραφία της: που να χωρέσει ολόκληρη η Kim σε ένα μπλουζάκι για ένα παιδί 8 μηνών; Τέντα θέλει, όχι extra small t-shirt!

Το αγαπημένο κορίτσι της στήλης ξαναχτύπησε. Όχι μην ψάχνετε για καμιά celebrity, την Γωγώ Φούντα εννοώ. Ξέρετε αυτή που είχε γράψει πριν 2 εβδομάδες ότι η Jessica Alba πάχυνε. Τώρα τα έβαλε με την Kristen Stewart και τα κιλά της!

Τι θα γίνει Γωγώ Φούντα με εσένα; Με τη ζυγαριά στο χέρι κυκλοφορείς στο Hollywood;

Όσο για το τέλος, θα το πάω λίγο στην πολιτική. Ένας πανικός έγινε την περασμένη εβδομάδα όταν άρχισαν να ακούγονται φήμες ότι ο Barack Obama έχει κρυφή σχέση με την Beyonce.

Τι τρελαίνεστε; Μακάρι να τα έχει με τη Beyonce. Από το να μας βγει κανένας Bill Clinton Νο.2 και να εμφανιστεί με καμιά ασχημομούρα τύπου Monica, εκατό φορές καλύτερα η Beyonce.