Κάποιος να μας δαγκώσει: Αυτοί είναι οι πιο sexy λυκάνθρωποι του Hollywood

Κάποιος να μας δαγκώσει: Αυτοί είναι οι πιο sexy λυκάνθρωποι του Hollywood

Αφήστε τα σκόρδα και και ξεκινήστε το κυνήγι μη τυχόν και τους πιάσετε.

Το θέμα "βρικόλακας" το έχουμε πιάσει ξανά και ξανά και πλέον έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε λίγο (θα μας φύγει το συναίσθημα τούτο όσο πλησιάζουν οι μέρες για να κυκλοφορήσει το τελευταίο μέρος του Twilight), τα ζόμπι ούτε που σκεφτόμαστε να τα μνημονεύσουμε, έτσι οι λυκάνθρωποι είναι από τα λίγα μυθικά πλάσματα που θέλουμε ακόμα να βλέπουμε. Ιδιαίτερα όταν στη μεγάλη ή μικρή οθόνη τους υποδύονται αρσενικά που κάνουν τις γυναίκες να αναστενάζουν και εν συνεχεία να εύχονται το δάγκωμα από εκείνους να γίνει σύντομα πραγματικότητα Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιοι είναι οι τέσσερις πιο σέξι λυκάνθρωποι στη showbiz, εμείς κάναμε τη λίστα μας που σίγουρα θα σας βρει σύμφωνες.

Πρώτος και καλύτερος, φυσικά ο Taylor Lautner του Twilight που κατάφερε να πείσει πολλές γυναίκες πως η Bella έπρεπε να διαλέξει εκείνον και όχι τον Edward, αλλά τι να κάνουμε που το κορίτσι ήθελε αιώνια ζωή και αίμα και όχι τρίχες και φάρμακο για ψύλλους.

Σταθερά ανερχόμενο αστέρι στη λίστα των διάσημων λυκανθρώπων είναι ο Joe Manganiello του True Blood που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Sookie από τους βρικόλακες διεκδικητές της και να κάνει όλες τις γυναίκες να κλάψουν για τους συντρόφους τους αφού τον απόλαυσαν στο Magic Mike.

Τα άλλα δύο αγόρια που συμπληρώνουν τη λίστα είναι από τη σειρά Vampire Diaries και παίζουν το ρόλο θείου και ανιψιού αντίστοιχα. Super σέξι θείος ο Taylor Kinney, ευρύτερα γνωστός ως το πρώην καυτό αγόρι της Lady GaGa και ανιψιός ο Michael Trevino, αριστούχος στην τάξη των νέων καρδιοκατακτητών του Hollywood με σίγουρο μέλλον στη βιομηχανία του θεάματος.

Τώρα, βέβαια, όλα όσα γράφουμε είναι λίγα σε σχέση με τις φωτογραφίες των αγοριών, ετσί απλά μεταβείτε μέχρι την gallery και θα ανακαλύψετε μόνες σας γιατί όλα αυτά τα αγόρια είναι τόσο καυτά.

Διαβάστε περισσότερα:
Oι πρώτοι έρωτες των stars: Ποιοι τους θυμούνται με αγάπη και ποιοι θέλουν να τους ξεχάσουν;
Η Taylor Swift αγοράζει παραθαλάσσια έπαυλη αξίας 5 εκ. δίπλα στους Kennedy!
Η Lady Gaga χώρισε!