Δείτε τη νικήτρια του διαγωνισμού που οργάνωσε το Queen.gr, η οποία θα ζήσει την τέλεια ημέρα της γυναίκας με πολλά δώρα

Δείτε τη νικήτρια του διαγωνισμού που οργάνωσε το Queen.gr, η οποία θα ζήσει την τέλεια ημέρα της γυναίκας με πολλά δώρα

Η υπερτυχερή που κερδίζει δώρα από τον Πάνο Καλλίτση, το Swan Beauty Lounge, τη Sephora και την That's Better βρέθηκε!

Η Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου είναι η ημέρα που κάθε γυναίκα πρέπει να «κακομαθαίνει» τον εαυτό της και να απολαμβάνει ότι έχει σχέση με την ομορφιά. Το Queen.gr με τον διαγωνισμό που διοργάνωσε για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας, και να σας κάνει να αισθανθείτε βασίλισσα -γιατί κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία βασίλισσα!- ανέδειξε μία υπερτυχερή που θα απολαύσει υπηρεσίες και προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Η υπερτυχερή που κερδίζει τα τέσσερα διαφορετικά δώρα είναι η ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ!

13.30: Η μέρα της θα ξεκινήσει με την παραλαβή της πλήρης σειράς προϊόντων That's Better Cosmetics. 12 μοναδικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα -με απίστευτα ονόματα- για να περιποιείται κάθε μέρα τον εαυτό της: Cleanse away, Wake up call, Skin work out, Creme de la creme, Face lift, Dream on, Flakes no more, Pin up girl, Plump & go, Yummy mummy, Brave & Shave και After Party Secret.

15.00: Θα απολαύσει μία θεραπεία ομορφιάς, την Age Moisturizing Treatment στο Swan Beauty Lounge, για να λάμψει το δέρμα της και να αναδείξει την ομορφιά της, στην Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 210 6829466.

16.30: Θα την μακιγιάρουν οι make-up artists της Sephora με τα προϊόντα τους και θα πάρει μαζί της τα εξής 6 προϊόντα μακιγιάζ Sephora: Smoothing Primer, Fond De Teint Matifiant Compact, Eyeshadows Duo Intense Black 01, Outrageous Volume Mascara, Hydrating Powder Blush και Gloss Ultra Brillance. Το μακιγιάζ θα γίνει στο κατάστημα Sephora Λ. Πεντέλης 72, Βριλήσσια, 210 8101971.

18.00: O hair stylist και make-up artist Πάνος Καλλίτσης θα επιμεληθεί τα μαλλιά της στον υπέροχο χώρο του, το Panos Kallitsis Salon, Λ. Κηφισίας 232, Φιλοθέη, 210 6770888 όπου η τυχερή νικήτρια θα έχει μία περιποίηση μαλλιών και νυχιών!

Απομένει μόνο να δούμε το αποτέλεσμα, να μοιραστούμε την εμπειρία της στο site μας μέσα από τις φωτογραφίες της γεμάτης ημέρας της και τα λεγόμενα της στο σχετικό άρθρο που θα φτιάξουμε στο Queen.gr.