Κερδίστε ένα σετ με 5 προϊόντα της σειράς NIVEA Conditioner Σώματος

Κερδίστε ένα σετ με 5 προϊόντα της σειράς NIVEA Conditioner Σώματος

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η επιδερμίδα μας χρειάζεται όσο ποτέ, έντονη ενυδάτωση και περιποίηση. Το Queen.gr προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες από ένα σετ με 5 προϊόντα της σειράς NIVEA Conditioner Σώματος.

Η πρωτοποριακή σειρά NIVEA Conditioner Σώματος, που έφερε την επανάσταση στην ενυδάτωση στο ντους, εμπλουτίζεται με 3 νέα προϊόντα με ξεχωριστά αρώματα. Τώρα μπορείτε να προσφέρετε άμεσα, βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας, μέσα στο ντους και ταυτόχρονα να απολαμβάνετε ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί!

Τα νέα NIVEA Conditioner Σώματος είναι εμπλουτισμένα με μοναδικά συστατικά που ενυδατώνουν, τόσο τις κανονικές, όσο και τις ξηρές επιδερμίδες και χαρίζουν μία μεταξένια απαλή αίσθηση χωρίς ίχνος λιπαρότητας, αμέσως μετά το ντους και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες. Η νέα σειρά είναι ιδανική για εσάς που αναζητάτε την ενυδάτωση και την περιποίηση της επιδερμίδας σας και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο!

· NIVEA Conditioner Σώματος Πλούσια Θρέψη: Ειδικά μελετημένο για τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας, περιέχει αμυγδαλέλαιο ένα εξαιρετικό συστατικό για θρέψη, που αποκαθιστά την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Με μία κίνηση, πριν καν βγείτε από το μπάνιο, η επιδερμίδα σας θα νιώσει το ανακουφιστικό χάδι του NIVEA Conditioner Σώματος

· NIVEA Conditioner Σώματος Απαλή Ενυδάτωση: Βασισμένο σε θαλάσσια μεταλλικά άλατα, αυτό το Conditioner Σώματος προσφέρει την πιο απαλή ενυδάτωση στο σώμα και το αγκαλιάζει με μια τρυφερή, αναζωογονητική ευωδιά

· NIVEA Conditioner Σώματος Smooth Milk: Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και με ειδική σύνθεση που θρέφει την ξηρή επιδερμίδα, το NIVEA Conditioner Σώματος Smooth Milk διατηρεί όλες τις ιδιότητες του NIVEA Smooth Sensation Body Lotion. Προσφέροντας την ίδια εντατική ενυδάτωση, απορροφάται γρήγορα και μετατρέπει το ντους σε μια απολαυστική εμπειρία!

· NIVEA Conditioner Σώματος Cocoa & Milk: Ειδικά σχεδιασμένο για εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας, το NIVEA Conditioner Σώματος Cocoa & Milk, περιέχει βούτυρο-κακάο, γνωστό για τις φυσικές αντιοξειδωτικές, προστατευτικές ιδιότητες και τη βελούδινη υφή του. Όταν απλώνεται κατά τη διάρκεια του ντους, το λεπτό άρωμα πλούσιας σοκολάτας σε συνδυασμό με τις νότες αισθησιακής βανίλιας αφήνει την επιδερμίδα ...λαχταριστά απαλή!

· NIVEA Conditioner Σώματος Honey & Milk: Το NIVEA Conditioner Σώματος Honey & Milk περιέχει όλες τις ιδιότητες του μελιού που φροντίζουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και ελαστική. Ξεχειλίζει αρώματα λουλουδιών, sorbet μελιού και εκχύλισμα γάλακτος σε μία απολαυστική βάση μόσχου, βενζόης και βανίλιας. Η επιδερμίδα παραμένει γλυκά απαλή με υπέροχο άρωμα που διαρκεί.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ*