Tips για να δείχνουν τα μαλλιά σας φρεσκολουσμένα

Γωγώ Φούντα
Tips για να δείχνουν τα μαλλιά σας φρεσκολουσμένα

Mε λίγη φαντασία και ευρηματικότητα μπορείτε να γλιτώσετε την καθημερινή ταλαιπωρία...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο βασανιστικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από την μάχη με το... πιστολάκι! Ζέστη, υγρασία και ιδρώτας συνθέτουν ένα σκηνικό εφιαλτικό το οποίο το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να σας εκνευρίσει και να σας αφήσει... αχτένιστη! Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips ώστε να δείχνετε φρεσκολουσμένη, ακόμα και αν δεν είστε!

Tην πρώτη μέρα όπως είναι φυσικό, τα μαλλιά δείχνουν υπέροχα και μοσχομυρίζουν! Τι γίνεται όμως όταν η συγκεκριμένη μέρα περνάει κι εσείς δεν έχετε κανένα κουράγιο να γίνετε Τρύφων Σαμαράς;

Μέρα δεύτερη: Αλλάξτε την μεριά της χωρίστρας. Αν την κάνετε στο κέντρο, φέρτε την στο πλάι και τούμπαλιν. Το σημείο της λιπαρότητας θα καλυφθεί και τα μαλλιά θα δείχνουν υπέροχα. Αν έχετε ξηρό σαμπουάν, μη διστάσετε να ψεκάσετε τις ρίζες ενώ μπορείτε να τα φέρετε και όλα από την μία πλευρά ώστε να έχετε και ένα νέο χτένισμα. Όσες έχετε χρόνο και θέληση, χρησιμοποιήστε ψαλίδι.

Μέρα τρίτη: Ήρθε η ώρα για αλογοουρά. Όσο πιο λιπαρά είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο εύπλαστα μπορούν να γίνουν ώστε να δημιουργήσετε διάφορα χτενίσματα. Ψεκάστε τις ρίζες με ξηρό σαμπουάν και πειραματιστείτε άφοβα.

Μέρα τέταρτη: Μπορεί πραγματικά το πρόγραμμά σας να είναι υπερφορτωμένο, αλλά η μοναδική μας συμβουλή είναι η εξής: λούσιμο! Ρύποι και προιόντα styling, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μην το ρισκάρετε...

Διαβάστε επίσης:

Φθηνότερες διακοπές εδώ και τώρα

Πώς να ψωνίσετε έξυπνα στις εκπτώσεις