Πώς να διατηρήσετε το πεντικιούρ σας περισσότερο

Γωγώ Φούντα
Πώς να διατηρήσετε το πεντικιούρ σας περισσότερο

Aπλά tips για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα!

H μόδα πια προστάζει ακόμα το χειμώνα τα άκρα μας να είναι περιποιημένα μιας και τα παπούτσια δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι κλειστά. Φυσικά, μπορεί το πεντικιούρ να μην είναι καταναγκαστικό έργο, αλλά λόγω χρόνου και υποχρεώσεων είναι δύσκολο να γίνεται και καθημερινά και πόσο μάλλον από επαγγελματίες. Εδώ σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα διατηρήσουν όμορφα τα νύχια των ποδιών σας για περισσότερο χρόνο...

1. Aκόμα και αν φαίνεται ότι το βερνίκι έχει στεγνώσει, στην πραγματικότητα είναι ακόμη νωπό. Xρειάζονται αρκετές ώρες για να στεγνώσει εντελώς το χρώμα ώστε να μείνει αναλλοίωτο και να διαρκέσει περισσότερο.

2. Mετά το πεντικιούρ φορέστε σαγιονάρες. Αν είναι απαραίτητο να βάλετε παπούτσια, απλώστε στα νύχια σας ή γαλάκτωμα ή ειδικό λάδι ώστε να προστατευτούν.

3. Aποφύγετε τη γυμναστική, τα κλειστά παπούτσια ή οτιδήποτε αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος για μία μέρα.

4. Δύο-τρεις μέρες μετά το βερνίκι μπορεί να χάσει τη λάμψη του. Δεν είναι αναγκαίο να τα φτιάξετε από την αρχή αλλά μπορείτε να περάσετε από πάνω λίγο ενυδατικό λάδι νυχιών για να διατηρηθεί η λάμψη τους.

5. Αν είχατε ατύχημα και έχει μείνει στάμπα, βουτήξτε τον δείκτη σας σε ασετόν και περάστε τον απαλά από πάνω. Αμέσως, η επιφάνεια του νυχιού θα γίνει λεία. Στη συνέχεια απλά περάστε μία στρώση ακόμα βερνίκι.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να αποκτήσετε λεπτότερο πρόσωπο

Πώς να φτιάξετε ένα φυσικό scrub προσώπου με μαγειρική σόδα

Απαλλαγείτε από τους πιο δύσκολους λεκέδες στο πι και φι!