INTIMISSIMI: Παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή και μας γεμίζουν δώρα

INTIMISSIMI: Παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή και μας γεμίζουν δώρα

Απίστευτες προσφορές από την αγαπημένη μας εταιρεία

H αγαπημένη μας εταιρεία INTIMISSIMI δε σταματά να μας εκπλήσσει και να μας ενθουσιάζει καθώς με αγορές 50€ και άνω, από τις 28/11 μέχρι 6/12, μας χαρίζουν ένα από τα 3 αρώματα: Sensuale, Innocente, Romantica.

3 αρώματα του ιταλικού lingerie brand ολοκληρώνουν με την εσάνς γοητείας που αποπνέουν, το sensual chic ύφος της νέας συλλογής. Καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε εκείνο που σας εκφράζει, Αισθησιακό, Αθώο, Ρομαντικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε αγορές 50€ κι ανω (28/11 μέχρι 6/12) από τη knitwear συλλογή (casual-σοφιστικέ clothing), cocooning outfits από την easy wear συλλογή και τα πιο αισθαντικά εσώρουχα (σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τάσεων) που εκφράζουν την ιδέα της απόλυτης θηλυκότητας.

Όσον αφορά στη νέα συλλογή εσωρούχων και ρούχων της INTIMISSIMI ξεχωρίζει για τον glam & sexy χαρακτήρα της. Δαντέλα, διαφάνειες, λαμπερές λεπτομέρειες και embelishments. Σας προσκαλούμε να την ανακαλύψετε και τo γιορτάζουμε μαζί σας απολαμβάνοντας το περίφημο, ιταλικό αφρώδες απεριτίφ, Brachetto. Save the Date: Σάββατο 22/11 στα καταστήματα INTIMISSIMI στο Golden Hall, The Mall Athens και Athens Metro Mall!