Η νέα γενιά των supermodels: Οι αντικαταστάτριες των Kate, Naomi και Gisele

Η νέα γενιά των supermodels: Οι αντικαταστάτριες των Kate, Naomi και Gisele

Ποιες είναι, πώς τα κατάφεραν και όλα όσα κάνουν για να παραμένουν στην κορυφή στους γρήγορους ρυθμούς του σήμερα

Ο όρος "supermodel" ουσιαστικά εμφανίστηκε τη δεκαετία των eighties, όταν μεσουρανούσαν τα κορίτσια που ο κόσμος γνώριζε με τα μικρά τους ονόματα: Η Linda, η Christy και η Naomi. Τις αποκαλούσαν "Η Τριάδα" και ήταν κυριολεκτικά τα πρώτα μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν από την ιδιότητα του μοντέλου, σε αυτή της διασημότητας.

Σήμερα, πέρα από τη Gisele -που, εντάξει, είναι μια κατηγορία μόνη της- τα υπόλοιπα κορίτσια της μόδας που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν τον τίτλο του "top model" έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ποια είναι τα μοντέλα που θεωρούνται η νέα γενιά των supermodels;

The Model Squad: Karlie, Gigi, Kendall, Cara. Αν και η τελευταία αποσύρθηκε από το modeling, δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί το γεγονός πως έκανε λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες. Οι τρεις πρώτες συνεχίζουν την "κληρονομιά" της, με τον πιο σωστό τρόπο: Τις γνωρίζουμε ήδη με τα μικρά τους ονόματα.

11055900 1452507555040509 1959171686 n 21566

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Karlie Kloss

The Angels: Adriana Lima, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel και ο κατάλογος συνεχίζεται. Κοινό χαρακτηριστικό τους; Το θεϊκό κορμί.

dd57190844c89b2e1cb33bd9f3704ac2 L 7d80a

Τα "αγγελάκια" στο τελευταίο show του οίκου εσωρούχων Victoria's Secret

The Fashionistas: Εδώ εντάσσονται τα κορίτσια που λατρεύουμε να θαυμάζουμε στα couture shows, στις μεγάλες καμπάνιες και στα ξεχωριστά editorials μόδας. Αναμφισβήτητα από τις πιο ταλαντούχες είναι η Daria Werbowy, αλλά και οι Liu Wen, Carolyn Murphy και Hilary Rhoda.

daria-werbowy-salvatore-ferragamo-spring-2015-ad04 62f9b

Η Daria Werbowy στην καμπάνια Salvatore Ferragamo για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015