Πριγκιπική δημοπρασία στο eBay

Πριγκιπική δημοπρασία στο eBay

Πωλείται το περιβόητο καπέλο της Πριγκίπισσας Βεατρίκης.

Είσαστε από αυτούς που ήθελαν να παραβρεθούν στο βασιλικό γάμο και δεν πρόλαβαν; Ψάξατε για το τέλειο φόρεμα, βρήκατε τα κατάλληλα πέδιλα και δε μπορέσατε να εντοπίσετε εκείνο το καπέλο που θα απογείωνε την εμφάνισή σας;

Ε, λοιπόν, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη , μετά την τεράστια απήχηση που είχε το Philip Treacy καπέλο της το οποίο έκραξαν μέχρι και οι πέτρες αποφάσισε να το πουλήσει. Ναι, καλά διαβάσατε, το καπέλο που προκάλεσε κομφούζιο και μπλόκαρε το Twitter, ενώ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε facebook like, δημοπρατείται στο EBay και μάλιστα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η μαμά της πριγκίπισσας, Sarah Ferguson, μίλησε στην εκμπομπή της Oprah και ανακοίνωσε πως η κόρη της θα δώσει το καπέλο υψηλής ραπτικής που φόρεσε στο γάμο για τη Unicef και τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Μέχρι στιγμής, το περίφημο καπέλο έχει φτάσει τις 50.000 λίρες και ανεβαίνει.

Τρέξτε να ποντάρετε και μην αναρωτηθείτε σε τι θα σας χρησιμεύσει. Αν το κερδίσετε, θα μπορείτε να το καρφώσετε στον τοίχο και να το κάνετε καλόγερο για τα παλτό σας.