Μια Αυστραλή κατακτά το modeling

Μια Αυστραλή κατακτά το modeling

H εικοσιτετράχρονη Abbey Lee Kershaw, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες, αυτή τη στιγμή φιγουράρει στα περίπτερα σε τουλάχιστον τέσσερα εξώφυλλα major περιοδικών μόδας αποδεικνύοντας πως αυτή είναι το it girl του 2011, φυσικά, με την αξία της.

Η Abbey Lee Kershaw μπορεί να πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε νοσοκομεία -όταν ήταν τεσσάρων ετών υπέφερε από μηνιγγίτιδα, ενώ και τα επόμενα χρόνια φρόντισε να τα επισκέπτεται συχνά πυκνά, καθώς ήσυχο κοριτσάκι δεν ήταν σίγουρα (πάθαινε κατάγματα γιατί της άρεσε να ανεβαίνει στα δέντρα)-, όμως δεν πτοήθηκε καθόλου και στα είκοσι τέσσερα της χρόνιας είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο χώρο του modeling.

Αυτή, λοιπόν, η ανήσυχη μικρή το 2004 κέρδισε τον αυστραλιανό διαγωνισμό Girlfriend Model Search, το 2007 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και από κει πέρα άρχισε να θριαμβεύει.
Το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, το αλαβάστρινο δέρμα και το κενό στα δόντια από τότε έχει χαρακτηριστεί ως «Next Superstar» πριν τρία χρόνια και «Milan's Top Model» πρόπερσι και φέτος πια δε χρειάζεται συστάσεις.

Πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των Versace, Donna Karan, ck One, Tom Ford και του αρώματος Flora (από το 2008) του οίκου Gucci, ενώ φωτογραφήθηκε από τον Karl Lagerfeld για το ημερολόγιο Pirelli 2011. Αυτήν την περίοδο έχει ξεβάψει τα φρύδια της και ποζάρει στα εξώφυλλα τεσσάρων περιοδικών:

Vogue_April_2011_cover_Russia

Vogue Ρωσίας, τεύχος Απριλίου

Numero_may_2011_cover_Abbey_Lee_kershaw

Numero, τεύχος Μαΐου

vofue_japan_july_2011_cover_abbey_lee_kershaw

Vogue Ιαπωνίας, τεύχος Ιουλίου

the_Journal_cover_summer_2011_abbey_lee_kershaw

The Journal, καλοκαιρινό τεύχος

Παρόλο που στην ιαπωνική Vogue ποζάρει φορώντας Dior φόρεμα και Pamela Love σκουλαρίκια μακιγιαρισμένη πολύ ιδιαίτερα, εμείς την προτιμούμε στο Journal όπου είναι καθαρά ο εαυτός της –στη ζωή της είναι πολύ ατημέλητη, ενώ έχει ήδη οκτώ τατουάζ- και ακόμη περισσότερο στη ρωσική Vogue όπου φωτογραφήθηκε από τον iconic Hedi Slimane. Εσείς ποια Abbey προτιμάτε;