Ένας Αμερικανός στον οίκο Dior;

Ένας Αμερικανός στον οίκο Dior;

Η ακατάσχετη φημολογία γύρω από τη διαδοχή του John Galliano στον γαλλικό οίκο Dior δεν λέει να σταματήσει.

Όποιος σχεδιαστής δεν έχει ακούσει το όνομα του ως το νέο πρόσωπο του οίκου Dior παρακαλείται να σηκώσει το χέρι του. Αυτό είναι το ωραιότερο σχόλιο που ακούστηκε σχετικά με την διαδοχή του John Galliano στα ηνία του fashion house Dior και όχι άδικα.

Μετά τους Haider Ackermann, Riccardo Tisci και Marc Jacobs ήρθε η ώρα και το όνομα του με έδρα τη Νέα Υόρκη σχεδιαστή Alexander Wang να ακουστεί στις συζητήσεις της διαδοχής. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις φήμες και ενώ την Παρασκευή αναμένεται να δούμε την ανοιξιάτικη Dior συλλογή στο πλαίσιο του παρισινού fashion week, ο Marc Jacobs δεν θα μετακομίσει στο maison Dior καθώς πρέπει να παραμείνει στον Louis Vuitton όσο και αν θα ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην υψηλή ραπτική και o Alexander Wang ίσως είναι ο νέος διάδοχος, παρόλο το street elegant sportswear ύφος των συλλογών του.

Όμως, αυτή δεν είναι η μόνη Dior φήμη. Και το όνομα του Erdem Moralioğlu, ή αν προτιμάτε απλά Erdem, έχει ακουστεί ιδιαίτερα μετά τη δημοσιοποίηση ενός γράμματος που έγραψε ο διάσημος κριτικός μόδας Colin McDowell στον Chief Executive Officer του οίκου Dior Sidney Toledano, προτείνοντάς τον για τη θέση. Τέτοια φημολογία διαδοχής δεν πρέπει να είχαν ζήσει ούτε τα βασιλικά ανάκτορα της Ευρώπης όταν η βασιλεία ήταν στις μεγάλες της δόξες.