Ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 καλύτερα τζιν του φετινού χειμώνα

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 καλύτερα τζιν του φετινού χειμώνα
bootzee
grupee
getlegg
myguy
highkee

Αυτή τη σεζόν η Diesel με τη σειρά FIT YOUR ATTITUDE κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα, δημιουργώντας τζιν για όλα τα σώματα. 
Πέντε νέα μοντέλα σχεδιασμένα με σκοπό να κολακεύσουν το γυναικείο σώμα και να ταιριάξουν σε κάθε σιλουέτα αλλά και σε κάθε περίσταση, από μία εταιρεία με 30 χρόνια εμπειρίας στο denim.

Bootzee: To ιδανικό jean για την καθημερινότητά σας σε slim fit γραμμή. Με τελείωμα bootcut και ελαφρώς ανεβασμένες τσέπες στο πίσω μέρος, αυτό το παντελόνι δείχνει τα πόδια πιο μακριά και λεπτά και σας μεταμορφώνει στη στιγμή!


Grupee: Ένα σούπερ skinny jean που θα αναδείξει όλα σας τα προσόντα και είναι ιδανικό για sexy βραδινές εμφανίσεις. Η εφαρμογή του θα σας κάνει ακαταμάχητη.


Getlegg: Εάν θέλετε ένα στενό jean αλλά όχι ασφυκτικά κολλητό, τότε αυτό είναι το ιδανικό για εσάς. Σε slim fit γραμμή, αλλά κρατώντας το κλασικό του σχέδιο, αυτό το παντελόνι θα σας συνοδεύσει σε όλες τις ώρες της μέρας.


Myguy: ή αλλιώς το περιβόητο boyfriend jean που μας αρέσει να δανειζόμαστε από το αγόρι μας. Σε sexy ανδρική γραμμή, συνδυάζοντας όλα αυτά που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, δείχνει άνετο και cool.


Highkee: Το ψηλόμεσο jean της συλλογής, θα σας κάνει να αισθανθείτε κομψή πρωταγωνίστρια της δεκαετίας του '50. Φορέστε το με πουκάμισο και σακάκι για βραδινή έξοδο.


Fit Your Attitude στα Diesel stores:

DIESEL Σκουφά 3 Κολωνάκι
DIESEL Golden Hall
DIESEL Αγ. Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη
και σε επιλεγμένα καταστήματα

Για περισσότερα επισκεφτείτε το website της Diesel