H γαλλική Vogue μας ταξιδεύει στο Las Vegas

H γαλλική Vogue μας ταξιδεύει στο Las Vegas

Στο τεύχος Φεβρουαρίου της γαλλικής Vogue η Daria Werbowy φωτογραφίζεται στο Las Vegas και μας παρουσιάζει όλα τα hot look της σεζόν.

Αυτή τη φορά ό,τι έγινε στο Vegas, δεν θα μείνει στο Vegas. O λόγος για τη φωτογράφιση του top model Daria Werbowy στο Las Vegas με όλα τα hot looks της σεζόν που έρχεται και φιλοξενείται στις σελίδες της γαλλικής Vogue Φεβρουαρίου της οποία το εξώφυλλο μόλις αποκαλύφθηκε.

Αυτό είναι το έκτο εξώφυλλο για την Ουκρανοκαναδή μούσα της Lancôme που μετρά οκτώ χρόνια αγάπης με τη γαλλική Vogue και αυτή τη φορά πόζαρε στο φακό των Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin για ένα editorial εβδομήντα σελίδων.

Στο εξώφυλλο η καλλονή πρωταγωνίστρια και της καμπάνιας Salvatore Ferragamo ποζάρει με αέρα pinup girl φορώντας ένα μαγιό από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Prada και απαστράπτουσα κοσμήματα επίσης Prada (μπορείτε να τα θαυμάσετε και στην Prada boutique της Αθήνας). Ρετρό φουσκωτά μαλλιά συμπληρώνουν το look της για το εξώφυλλο ενός τεύχους που δεν πρέπει να χάσετε.