Lanvin: η πιο ενδιαφέρουσα καμπάνια του επόμενου χειμώνα

Lanvin: η πιο ενδιαφέρουσα καμπάνια του επόμενου χειμώνα

Ο Alber Elbaz του οίκου Lanvin κατάφερε να σπάσει τη μονοτονία.

«Ήθελα να φέρω με κάποιο τρόπο τα ρούχα στο δρόμο και να δω τις Lanvin δημιουργίες φορεμένες από διαφορετικούς ανθρώπους όλων των ηλικιών». Με αυτή τη φράση στο μυαλό του ο creative director του γαλλικού οίκου Lanvin, Alber Elbaz, «έστησε» αυτήν την ιδιαίτερη οικογένεια από πραγματικούς ανθρώπους ηλικίας από 18 μέχρι 82 ετών περίπου και μας παρέδωσε μια καμπάνια πραγματικό έργο τέχνης.

Μέχρι τώρα όλες οι καμπάνιες έμοιαζαν ίδιες. Όμορφα μοντέλα, αισθησιασμός, κλασσικές πόζες, λίγο υπερβολή, πολυτέλεια και παιχνίδι με το φωτισμό και το μακιγιάζ. Ώσπου ευτυχώς κάποιος έκανε τη διαφορά και τάραξε τα νερά της μόδας που λιμνάζουν επικίνδυνα και φλερτάρουν μόνο με την εμπορικότητα αρκετές σεζόν τώρα.

Ο Alber παρέδωσε στον φωτογράφο Steven Meisel ένα ανθρώπινο πανόραμα με μια πρώην χορεύτρια, έναν μετανάστη, ένα σερβιτόρο και έναν στρατιωτικό μεταξύ άλλων και το αποτέλεσμα είναι αυτές οι φωτογραφίες που «παίζουν» με την αριστοκρατία και το punk και θα απολαύσουμε σύντομα στις πρώτες σελίδες των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη. Congrats Alber!

Διαβάστε επίσης:

Μια ογδοντάχρονη στη νέα καμπάνια του οίκου Lanvin;

Isabella Rosselini: η νέα μούσα του οίκου Bulgari

Η Balenciaga με 80s διάθεση