Η Gwen Stefani στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

Η Gwen Stefani στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue

«Η μητρότητα είναι υπέροχη, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις»

Για το τεύχος Ιανουαρίου της αμερικανικής Vogue φωτογραφήθηκε η Gwen Stefani από την Annie Leibovitz. Για το editorial η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια φόρεσε κυρίως δημιουργίες του Hedi Slimane για τον οίκο Saint Laurent Paris, ενω στη συνέντευξη μίλησε για την μητρότητα, την μόδα, και την μουσική της.

Για την μητρότητα: «Είναι υπέροχο να είσαι μαμά, αλλά δεν είναι όπως το περιμένεις. Και είναι μία κατάσταση που συνεχώς εξελίσσεται. Στην αρχή, η ζωή σου είναι ακριβώς η ίδια. Έχεις το χαριτωμένο μωρό σου που το παίρνεις παντού μαζί σου και είσαι πολύ περήφανη και είναι όλα τέλεια. Και, όσο μεγαλώνουν, πραγματικά αρχίζουν να σου αλλάζουν την ζωή. Πηγαίνουν σχολείο, πρέπει να είναι καλοί μαθητές και ξαφνικά, όλα γίνονται πολύ σοβαρά».

Για την εγκυμοσύνη: «Ηχογράφησα το πρώτο σόλο άλμπουμ μου και πήγα περιοδεία όσο ήμουν έγκυος. Κατά την διάρκεια κάποιων τραγουδιών ήθελα να ξεράσω. Κάποια από τα κοστούμια μου έφερναν αναγούλα. Ήταν βασανιστήριο. Ήμουν στην περιοδεία για τους πρώτους τεσσερισήμισι μήνες της εγκυμοσύνης μου. Γύρισα σπίτι, έκανα τον Kingston και, όταν αυτός έγινε οχτώ μηνών, επέστρεψα στον δρόμο. Τον θήλασα για δεκατέσσερις μήνες, οπότε κυριολεκτικά, έκανα make up και μαλλιά, έμπαινα στο λεωφορείο, τον θήλαζα, τον έβαζα να κοιμηθεί και έβγαινα στη σκηνή. Κάπως έτσι έκανα περίπου 100 shows».

Για τα πράγματα που εμπνέουν την μουσική της: «Πριν από δέκα χρόνια, όταν ξεκίνησα την fashion σειρά μου, L.A.M.B., το έκανα γιατί προετοιμαζόμουν για την μέρα που η μουσική μου καριέρα θα σταματούσε. Ποιος θα το φανταζόταν ότι, δέκα χρόνια αργότερα, θα έκανα ξανά άλμπουμ με τους No Doubt, θα ήμουν παντρεμένη με δύο παιδιά και θα είχα τρεις σειρές ρούχων και αξεσουάρ; Όλα αυτά μαζί! Θα ήταν γελοίο να είχα επιλέξει να τα κάνω, και είναι γελοίο. Είναι σχεδόν αδύνατο. Αυτό είναι και το μήνυμα του άλμπουμ. Ο τρόπος που προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, ναι είμαι δημιουργική αλλά, ταυτόχρονα, να είμαι και ο καινούργιος μου εαυτός».

Διαβάστε ακόμα:
Gwen Stefani: το κόκκινο παντελόνι σωστά φορεμένο
Gwen Stefani: Μόνη σαν το λεμόνι ή με τρεις μαντράχαλους;
Σε ποια διάσημη σταρ μεταμορφώθηκε το κοριτσάκι της φωτογραφίας;