O David Bowie και οι γυναίκες του

O David Bowie και οι γυναίκες του

Το νέο βιντεοκλίπ του David Bowie αποτελεί άλλον ένα σταθμό στην pop κουλτούρα με πρωταγωνιστές τρία μοντέλα και την iconic Tilda Swinton.

 

Όταν σε ένα βίντεο πρωταγωνιστούν ο Andrej Pejic κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, το ρόλο δηλαδή μια γυναίκας, η καλλονή από την Ολλανδία με το αγορίστικο μαλλί Saskia de Brauw, η Νορβηγίδα μοντέλο Iselin Steiro και η ηθοποιός και διάσημη για το ανδρόγυνο στυλ της Tilda Swinton τότε ο βασικός ήρωας δεν μπορεί να είναι άλλος από τον David Bowie, ένα από τα ιερά τέρατα της pop κουλτούρας.

Το νέο του τραγούδι «The Stars (Are Out Tonight)» κυκλοφόρησε και τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ του υπογράφει η Ιταλίδα σκηνοθέτης και φωτογράφος Floria Sigismondi συνθέτοντας μια σουρεαλιστική οπτική πανδαισία. Με αναφορές τόσο στο Felini όσο και στον David Lynch η αφήγηση του βίντεο ξετυλίγεται γύρω από εφημερίδες, το θεσμό της οικογένειας και τον ανδρογυνισμό. Η Tilda αναλαμβάνει το ρόλο της συζύγου του David με τους Saskia και Andrej να ερμηνεύουν τους χαρακτήρες ενός celebrity ζευγαριού που εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή τους και την Iselin να ενσαρκώνει το ρόλο ενός νεαρού Bowie.

Δείτε το νέο υπέροχο βίντεο του David Bowie και διαβάστε επίσης:

Το ασύγκριτο στυλ του David Bowie