Margherita Missoni: «Είχα μια πολύ έντονη εγκυμοσύνη»

Margherita Missoni: «Είχα μια πολύ έντονη εγκυμοσύνη»

Η κληρονόμος της fashion δυναστείας μιλάει για τον θάνατο του θείου της, Vittorio και του παππού της, Ottavio, όσο αυτή ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί

Οι πρώτοι έξι μήνες του 2013 ήταν δύσκολη για την οικογένεια Missoni. Όχι μόνο έπρεπε να αντιμετωπίσει την εξαφάνιση και την μετέπειτα ανακοίνωση του θανάτου του marketing director της δυναστείας της μόδας, Vittorio Missoni, αλλά και τον θάνατο του ιδρυτή του οίκου, Ottavio .

Το μόνο χαρμόσυνο γεγονός σε αυτούς τους δύσκολους μήνες ήταν η εγκυμοσύνη της Margherita- ανηψιάς του Vittorio και εγγονής του Ottavio, καθώς και accessories director του οίκου. Παρότι αυτή είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη η Margherita δήλωσε ότι το ευχάριστο νέο έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για την ίδια. «Φυσικά, ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί είμαι έγκυος», είπε η Margherita στους Times. «Είχα μία πολύ έντονη εγκυμοσύνη, με όλα αυτά που συνέβησας, αλλά δεν ήταν ο πατέρας μου. Άλλα μέλη της οικογένειας πέρασαν πολύ δυσκολότερα». Η νεαρή κληρονόμος, βέβαια, παραδέχτηκε ότι οι ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ήταν αυτοί που την βοήθησαν να αποδεχτεί όσα συνέβαιναν. «Βοήθησε το γεγονός οτι είμαστε τόσοι πολλοί και τόσο δεμένοι μεταξύ μας. Ήταν ευκολότερο απ' όσο θα ήταν αν έπρεπε να το αντιμετωπίσω όλο μόνη μου», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Βρέθηκε το αεροσκάφος του Missoni!
Ottavio Missoni: ο ιδρυτής του θρυλικού οίκου απεβίωσε σήμερα
Vittorio Missoni: Βρέθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε τους αγνοούμενους;