Ο Karl Lagerfeld δημιουργεί μια capsule συλλογή, εμπνευσμένη από την Choupette!

Ο Karl Lagerfeld δημιουργεί μια capsule συλλογή, εμπνευσμένη από την Choupette!

Η Σιαμαία γάτα του, του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Karl Lagerfeld, έχει προ πολλού κάνει γνωστή την αγάπη του για την γάτα του- την οποία αποκαλεί αδελφή ψυχή του. Το άλλο του μισό, ζωή του, γυναίκα του, υπέρτατο ον, απόλυτη ομορφιά- όλα αυτά τελοσπάντων.

Η Choupette, λοιπόν, η Χιονάτη Σιαμαία γάτα που έκλεψε την καρδιά του Lagerfeld- δεν σταματά να δέχεται δώρα από τον Γερμανό σχεδιαστή. Ακόμη μια εκδήλωση της αγάπης του, αποτελεί μία μίνι συλλογή σε ασπρόμαυρους τόνους- ωδή σε εκείνη. Στην Choupette, φυσικά!

Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με το WWD, η capsule collection αυτή, η οποία περιλαμβάνει πλεκτά καπελάκια με πεταχτά γατίσια αυτιά, λουράκια για τη γάτα σας, δερμάτινα τσόκερ, μπρελόκ, φουλάρια, κασκόλ, τσάντα, θήκες για iPhone και iPad, mittens, και μια τεράστια δερμάτινη τσάντα για ψώνια σε σχήμα κεφαλιού γάτας που κοστίζει $465.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η συλλογή θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα του Karl Lagerfeld, στο Παρίσι, το Βερολίνο, το Μόναχο, το Άμστερνταμ, το Πεκίνο, τη Σανγκάη και στην Αμβέρσα.

Διαβάστε ακόμη:

H Petra bag της Everlane έχει 7.500 άτομα στην αναμονή…

O κόσμος ζητά από τα μεγάλα labels να μην συνεργάζονται με τον Terry Richardson