Prada: αποκαλύφθηκε η resort 2014 καμπάνια

Prada: αποκαλύφθηκε η resort 2014 καμπάνια

Λίγο αφότου είδαμε την πρώτη φωτογραφία ο οίκος Prada κυκλοφόρησε ολόκληρη την καμπάνια της resort 2014 συλλογής του.

 

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την Prada resort 2014 καμπάνια εντυπωσιαστήκαμε με τη δυναμική της και με το πόσο έντονη ήταν, παρόλο που δεν συνηθίζεται σε διαφημίσεις resort συλλογών.

Τώρα που είδαμε όλες τις φωτογραφίες της εν λόγω καμπάνιας σιγουρευτήκαμε πως είναι μια από τις αγαπημένες μας της σεζόν. Πίσω από το φακό βρέθηκε και πάλι ο Steven Meisel που φωτογράφισε τις Anna Ewers, Amanda Murphy και Cameron Russell ξαπλωμένες σε ένα σκηνικό που ο ίδιος ο οίκος περιγράφει ως «αντι-παράδεισο». Φωτισμένες σαν σε ώρα του σούρουπου οι τρεις πρωταγωνίστριες αρχικά θα μπορούσαν να εκληφθούν λανθασμένα ως αγγελικά όμορφες. Όμως, υπάρχει κάτι πιο σκοτεινό στο βλέμμα τους που φλερτάρει με το φακό και εκφράζει αυτή τη δυαδικότητα που υπάρχει κάθε σεζόν στις γυναίκες του maison Prada.

Τα τροπικά print, τα έντονα χρώματα, οι τσάντες και τα αξεσουάρ διακοσμημένα με περίτεχνες πέτρες ξεχωρίζουν, καθώς οι τρεις μοντέρνες femme fatales σαγηνεύουν σε ένα σύνολο από φωτογραφίες όπου η δύναμη των μοντέλων και η θηλυκότητά τους πρωταγωνιστούν.

Διαβάστε επίσης:

Gucci και Andreea: ο τέλειος συνδυασμός

Ο οίκος Miu Miu στρέφεται στη Γαλλία