Οι δέκα εντολές της Anna Dello Russo για την τέλεια ανοιξιάτικη ντουλάπα

Οι δέκα εντολές της Anna Dello Russo για την τέλεια ανοιξιάτικη ντουλάπα

H editor-at-large της ιαπωνικής Vogue και fashion icon Anna Dello Russo, σας δίνει δέκα συμβουλές για να οργανώσετε την ντουλάπα σας.

Η Anna Dello Russo, η αγαπημένη των street style fashion bloggers και editor-at-large της ιαπωνικής Vogue, μιας και μπήκε η άνοιξη αποφάσισε να σας δώσει δέκα συμβουλές για να οργανώσετε τέλεια την ντουλάπα σας. Πώς θα φυλάξετε τα χειμωνιάτικα και πώς θα οργανώσετε τα καλοκαιρινά; Η Anna Dello Russo θα σας βοηθήσει.

1. Πετάξτε τα «σκουπίδια» από την ντουλάπα σας, γιατί τα σκουπίδια αναπαράγουν σκουπίδια (όπου σκουπίδια, εννοεί τα χάλια ρούχα που ίσως κρύβετε ακόμα στην ντουλάπα σας).

2. Όπως διδάσκει το Feng Shui πρέπει να κάνετε νέο χώρο στη ντουλάπα σας για τα ρούχα της νέας σεζόν.

3. Φυλάξτε τα ολοκληρωμένα σύνολα ξεχωριστά. Έτσι κι αλλιώς να βρείτε μ΄νο ένα κομμάτι τους στο μέλλον δε θα έχει νόημα.

4. Αγοράστε μη ολισθηρές, λεπτές κρεμάστρες από αμίαντο, καθώς οι παλιές, μεγάλες, ξύλινες κρεμάστρες πιάνουν πολύ χώρο.

5. Οργανώστε την ντουλάπα σας ανά είδος, δηλαδή, όλα τα παλτό μαζί, όλα τα φορέματα μαζί, όλες οι φούστες μαζί κ.ο.κ. ,έτσι ώστε να μην αγοράσετε κάτι δύο φορές.

6. Οταν βρίσκετε στην ντουλάπα σας ένα σύνολο που δεν ξέρετε αν πρέπει να το κρατήσετε ή όχι, σκεφτείτε αν θα το εκτιμήσουν οι επόμενες γενιές.

7. Φυλάξτε τα παπούτσια μακριά από τα ρούχα, στα κουτιά τους με μια φωτογραφία τους απ' έξω, γιατί η μυρωδιά του δέρματος των παπουτσιών δεν ταιριάζει με αυτή των ρούχων.

8. Κρατήστε τις κάλτσες και τα καλσόν στις συσκευασίες τους, για να μην καταστραφούν.

9. Μην πιέζετε τα ρούχα το ένα πάνω στο άλλο, γιατί όπως τα λουλούδια στον κήπο και τα ρούχα χρειάζονται το χώρο τους.

10. Μη χρησιμοποιείται αντισκωρικά χημικά προϊόντα, για να μη βγαίνετε έξω μυρίζοντας ναφθαλίνη.

Τώρα, λοιπόν, που διαβάσετε τις δέκα εντολές της Anna, λάβετε υπόψη ότι όταν λέει ντουλάπα εννοεί ολόκληρο δωμάτιο και όταν λέει παπούτσια αναφέρεται σε εκατοντάδες ζευγάρια.