Η καμπάνια-φινάλε του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton

Η καμπάνια-φινάλε του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton

Ένα all star από μοντέλα και προσωπικότητες-μούσες του Marc Jacobs πρωταγωνιστούν σε αυτήν την καμπάνια, κύκνειο άσμα του διάσημου σχεδιαστή για τον γαλλικό οίκο.

 

Τον Οκτώβριο μετά από δεκαέξι χρόνια συνεργασίας ο Marc Jacobs χώρισε τους δρόμους του με τον οίκο Louis Vuitton. Τώρα ήρθε η ώρα το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της διαδρομής του στο θρυλικό γαλλικό maison να κλείσει, καθώς αποκαλύφθηκε η ανοιξιάτικη καμπάνια με τις τελευταίες δημιουργίες του Marc Jacobs για τον Louis Vuitton.

Παρόλο που όταν πρωτοείδαμε τις φωτογραφίες μας κυρίευσε μια μελαγχολία, εν τέλει η καμπάνια αυτή είναι μια γιορτή. Μια γιορτή των γυναικών που ενέπνευσαν τον ταλαντούχο σχεδιαστή και μερικές από αυτές πόζαραν στο φακό του Steven Meisel, φορώντας χαρακτηριστικές ανοιξιάτικες Louis Vuitton δημιουργίες, παρέα με τις πολυπόθητες Louis Vuitton τσάντες (ανάμεσά τους και η Noé). Οι Catherine Deneuve, Sofia Coppola, Gisele Bündchen, Fan Bingbing, Caroline de Maigret και Edie Campbell, χαρακτηριστικές γυναίκες-μούσες του Jacobs, φωτογραφήθηκαν σε ένα studio στη Νέα Υόρκη με ύφος αινιγματικό –ίσως τόσο όσο και της Mona Lisa.

To αποτέλεσμα είναι καθηλωτικά πορτρέτα που μαγνητίζουν αμέσως το βλέμμα και θα φιλοξενηθούν στις σελίδες των τευχών Φεβρουαρίου των περιοδικών μόδας.

Διαβάστε επίσης:

Burberry: επτά μοντέλα πρωταγωνιστούν στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια

Louis Vuitton: ένα σκηνικό ρετροσπεκτίβα της ιστορίας του γαλλικού οίκου