Intimissimi, Calzedonia &Tezenis: επίσκεψη στη βίλα των εσωρούχων

Intimissimi, Calzedonia &Tezenis: επίσκεψη στη βίλα των εσωρούχων

Περάσαμε ένα απόγευμα αγγίζοντας και θαυμάζοντας τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές των Intimissimi, Calzedonia και Tezenis.

 

Φανταστείτε έναν παραμυθένιο κήπο με μια βίλα στο κέντρο του, όπου κατοικούν εσώρουχα, μαγιό, καφτάνια, σορτς, καλσόν, leggings και easy-to-wear homewear. Κάπως έτσι παρουσίασαν οι Intimissimi, Calzedonia και Tezenis τις νέες τους συλλογές χθες στην Κηφισιά και δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε στο κάλεσμά τους για να περάσουμε μια ημέρα με λεμονάδα, αφρώδες κρασί, γλυκά και πολλά πολλά χρώματα.

Λευκό φόντο, κεριά, μεγάλα τραπέζια και βιβλία αποτέλεσαν το ιδανικότερο σκηνικό για να αναδειχθούν οι νέες ανοιξιάτικες συλλογές των τριών εταιριών. Στα μαγιό όσον αφορά στα χρώματα και πέρα από τις κλασικές αποχρώσεις τα ριγέ και τα πουά ήταν εκείνα που τράβηξαν το βλέμμα μας, όπως και τα πρωτότυπα denim μπικίνι. Φλοράλ prints, κεντήματα με πέτρες και Bollywood αναφορές, δαντέλες, κρόσσια και boho στοιχεία, βαθιά ντεκολτέ και φόρμες καινούργιες με απλικαρισμένες λεπτομέρειες, αλλά και ρετρό ιδωμένες με μια σύγχρονη ματιά είναι οι νέες προτάσεις των Intimissimi, Calzedonia και Tezenis που μοιάζουν να ξεπήδησε η καθεμία από ένα διαφορετικό καλοκαιρινό προορισμό.

Τα εσώρουχα από την άλλη γίνονται ακόμη πιο σέξι παραμένοντας, όμως, σοφιστικέ. Πέρα, λοιπόν, από τις κλασικές δημιουργίες, δαντέλα και μετάξι συνταιριάζονται σε τόνους του nude, του λευκού και φυσικά του μαύρου και στολίζονται με πέρλες σε μια sexy glam συλλογή, όπου εντοπίσαμε όλα όσα θα θέλαμε να φορέσουμε για νύχτες πονηρές, αλλά όχι απαραίτητα. Έτσι και αλλιώς μια γυναίκα πρέπει να νοιώθει άνετα και σέξι όλες τις ώρες τις ημέρες μέσω και έξω από το σπίτι και οι Intimissimi, Calzedonia και Tezenis το έχουν καταλάβει πολύ καλά.