Τέλειες εμφανίσεις χωρίς να ξοδέψεις χρήματα;Η γνωστή στυλίστρια Anna Zinchenko εξηγεί πώς

Τέλειες εμφανίσεις χωρίς να ξοδέψεις χρήματα;Η γνωστή στυλίστρια Anna Zinchenko εξηγεί πώς

Το άψογο ντύσιμο είναι θέμα προσωπικότητας και σωστής φροντίδας

Ειδική στο styling, με μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό της, η Anna Zinchenko έχει δουλέψει, επί σειρά ετών με φωτογράφους, brands, περιοδικά και celebrities και είναι φυσικό να είναι η πλέον ειδική να μιλήσει για το προσωπικό στυλ, αλλά και τις τάσεις της νέας σεζόν που ξεχωρίζει.

Με μεγαλύτερή της έμπνευση, διαχρονικά, την Carine Roitfeld αφού, «το ανεπιτήδευτα διαχρονικό της στυλ δίνει το καλύτερο παράδειγμα ντυσίματος», η Anna δηλώνει ότι, και το δικό της αγαπημένο χρώμα δεν είναι άλλο από το διαχρονικό μαύρο. Παρόλα αυτά, από τις τάσεις της φετινής σεζόν, συγκρατεί τα παστέλ, όπως ειδικά τα είδαμε στην πασαρέλα του Burberry Prorsum, αφού «είναι μια τάση που βγάζει μια ανάλαφρη θηλυκότητα και κρατάει έναν chic χαρακτήρα».

Βέβαια, επειδή σήμερα τα budget των περισσότερων από εμάς είναι περιορισμένα, σίγουρα όλοι αναρωτιόμαστε κατά πόσο μπορούμε να είμαστε καλοντυμένοι, χωρίς να ξοδεύουμε χρήματα. «Σίγουρα το στυλ δεν αγοράζεται και το καλό ντύσιμο δεν απαιτεί απαραιτήτως πολλά χρήματα. Η άποψή μου λοιπόν, είναι πως δεν χρειάζεται να αγοράζουμε συνεχώς καινούρια πράγματα για να είμαστε καλοντυμένοι. Εξάλλου, όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας ρούχα τα οποία δεν αποχωριζόμαστε γιατί μας ταιριάζουν και τα αγαπάμε και γιατί συχνά μας θυμίζουν ωραίες στιγμές που περάσαμε με αυτά», λέει η Anna, η οποία μας εξηγεί και ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνουν, τα αγαπημένα μας κομμάτια σαν καινούργια, είναι, φυσικά, η σωστή φροντίδα τους. Πώς διατηρεί η ίδια τα ρούχα της σε άψογη κατάσταση; «Προσωπικά χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου μαλακτικό το Lenor που δίνει στα ρούχα μου υπέροχο άρωμα και φρεσκάδα. Με τον τρόπο αυτό μπορώ να τα φοράω για περισσότερο χρόνο χωρίς να ανησυχώ για την φθορά τους».