Όλα όσα πρέπει να ξέρετε λίγο πριν το φετινό Met Ball

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε λίγο πριν το φετινό Met Ball

H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και τη Δευτέρα 5 Μαΐου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης.

 

Ο Μάιος ξεκίνησε την πορεία του φέρνοντάς μας μια ανάσα πιο κοντά στο Met Ball 2014 που θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 5 Μαΐου. Οι προσκλήσεις έχουν σταλεί εδώ και καιρό και όλα ετοιμάζονται για να υποδεχτούν σχεδιαστές, fashion περσόνες και celebrities στο μεγαλύτερο fashion γεγονός της χρονιάς. Τι να περιμένουμε, λοιπόν, φέτος;

Σίγουρα όχι την Gwyneth Paltrow που πέρυσι δήλωσε πως το event της φάνηκε βαρετό και φέτος παρόλο που προσκλήθηκε αρνήθηκε ευγενικά να παρευρεθεί. Μπορεί, λοιπόν, η Gwyneth να πάρει απουσία αλλά η Kim Kardashian θα παρευρεθεί σίγουρα, πιθανότατα φορώντας Balmain σε μια προσπάθεια να κλείσει τα στόματα για την περσινή της φλοράλ εμφάνιση με Givenchy που απέσπασε ποικίλα σχόλια, ενώ φήμες θέλουν και το ζεύγος Obama να δηλώνει το παρόν –η Michelle Obama θα κόψει την κορδέλα εγκαινίων στο Anna Wintour Costume Center (πρώην Costume Institute) το ίδιο πρωί.

Ο Marc Jacobs αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί με ένα όχι τόσο extravagant outfit, όπως είχε κάνει στο Met Ball πρόπερσι, αλλά φορώντας ένα Saint Laurent κοστούμι με λευκή γραβάτα όπως επιτάσσει το dress code του event, ενώ στο πλευρό του θα έχει την εκπληκτική Jessica Lange. Ενώ, όμως, οι άντρες θα πρέπει να ντυθούν στα μαύρα με λευκές λεπτομέρειες οι γυναίκες μπορούν να υπερβάλουν με τουαλέτες όσο θέλουν, αποτίνοντας φόρο τιμής στον couturier Charles James, τη δουλειά του οποίου η φετινή έκθεση παρουσιάζει. Η Sarah Jessica Parker πιθανότατα θα φορέσει Oscar de la Renta, η Amanda Seyfried Givenchy και η Lupita Nyong'o Prada στα φετινά Oscar της μόδας που θα μας ξενυχτήσουν και πάλι.

Τρεις ημέρες, λοιπόν, πριν το Met Ball δείτε το βίντεο με τα εγκαίνια της έκθεσης «Alexander McQueen: Savage Beauty», όταν ακόμη η Miranda Kerr ήταν παντρεμένη με τον Orlando Bloom και η Gwyneth Paltrow χαμογελούσε χωρίς καμία αίσθηση δυσαρέσκειας για το event και μπείτε στο πνεύμα για μια über glamorous βραδιά.

{youtube}9F3gKqa5ABo{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Miranda Kerr: το διάσημο μοντέλο το 'ριξε στο τραγούδι