ZX Flux: Τα Adidas Originals υποδέχονται τη νέα σεζόν ανανεωμένα και στυλάτα

ZX Flux: Τα Adidas Originals υποδέχονται τη νέα σεζόν ανανεωμένα και στυλάτα

Έντονα χρώματα, neon λεπτομέρειες και γραμμές που εντυπωσιάζουν

Τα adidas Originals υποδέχονται τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 με τα νέα ZX Flux. Τα sneakers που αποτέλεσαν το highlight της φετινής χρονιάς, αποκτούν ένα σύγχρονο twist και επιστρέφουν σε έντονα χρώματα και σχεδιαστικές γραμμές που θα ενθουσιάσουν τους urban lovers του brand. Τα αγαπημένα ZX Flux ανανεώνονται και μας προκαλούν να τα φορέσουμε και πάλι σε νέα χρώματα και άνετες γραμμές, για down town εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν!

ZX FLUX: Base Pack
Η Base Pack σειρά των ZX Flux που ξεχώρισε τόσο για το διακριτικό όσο και για το high-tech σχεδιασμό της, επιστρέφει σε δυο βασικά σχέδια με λαμπερές εκρήξεις χρωμάτων. Στον καμβά των ZX Flux κυριαρχούν το navy χρώμα που εμπλουτίζεται με neon κόκκινες λεπτομέρειες για τους πιο τολμηρούς και το μαύρο με κίτρινο neon attitude για όσους θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους. Key highlight της νέας Base Pack σειράς αποτελούν οι φλούο λεπτομέρειες, εμπνευσμένες από τους runners, που προστίθενται στη μεσαία σόλα του παπουτσιού για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

ZX FLUX 2.0: Neon & Tonal
Μια πρώτη γεύση από την εξέλιξη του ZX Flux, παίρνουν οι απανταχού Originals fans μέσα από το 2.0 pack, το οποίο ξεχωρίζει για την μινιμαλιστική διάθεση στο λευκό καμβά του επάνω μέρους του παπουτσιού. Έχοντας «κληρονομήσει» τις σχεδιαστικές και clean-cut γραμμές του ZX 8000, η νέα συλλογή των ZX Flux έχει μοντέρνα και urban αισθητική. Η Neon version εστιάζει στην απλότητα «παίζοντας» με έντονα χρώματα που αποτυπώνονται στα θρυλικά 3-stripes της adidas, ενώ η Tonal version επικεντρώνεται στην ύφανση στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού.

Κάθε έκδοση του ZX Flux έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες και αισθητική και χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, αναμένεται να αποτελέσει για μία ακόμη φορά το απόλυτο must-have sneaker της σεζόν! Τα adidas Originals συνδυάζουν την streetwear φιλοσοφία και τις αθλητικές ρίζες του brand με τον πιο αυθεντικό τρόπο προσκαλώντας μας να ξεχωρίσουμε με lifestyle εμφανίσεις!

Tα νέα ZX Flux είναι διαθέσιμα σε όλα τα adidas stores