Kate Moss: Πόσα χρήματα έβγαλε τον τελευταίο χρόνο;

Kate Moss: Πόσα χρήματα έβγαλε τον τελευταίο χρόνο;

Το μοντέλο τον έχει τον τρόπο του

Όπως δείχνουν οι αριθμοί, το 2013 υπήρξε η πιο κερδοφόρα χρονιά για την Kate Moss, η οποία, μπορεί να έκλεισε τα 40, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τους ρυθμούς της δουλειάς της στο ελάχιστο.

Έτσι, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσαν οι Sunday Times, το supermodel είδε, από τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς, μέχρι σήμερα, τα κέρδη από τις επαγγελματικές της συνεργασίες να αυξάνονται, από 11 σε 17 εκατομμύρια λίρες- χωρίς να υπολογίζεται η προσωπική της περιουσία η οποία αγγίζει τα 55 εκατομμύρια.

Η main εταιρεία του supermodel, Tilly Church Ltd, αύξησε τα κέρδη της, από 7.9 εκατομμύρια, τον Οκτώβριο του 2012, σε 11.8 εκατομμύρια τον ίδιο μήνα του 2013 ενώ, η secondary εταιρεία πίσω από την Moss, Skate LLP, είχε επίσης –μικρότερα αλλά αισθητά- κέρδη, από 3.7 εκατομμύρια το 2012, σε 4.9 εκατομμύρια το 2013. Το, δε, εντυπωσιακότερο, είναι ότι, μέσα στην χρονιά, η Moss αναμένεται να αυξήσει κι άλλο τα κέρδη της, χάρη στο comeback της, στον ρόλο capsule σχεδιάστριας για τα Topshop, αλλά και στην επερχόμενη καμπάνια του οίκου Burberry όπου πρωταγωνιστεί, μαζί με την Cara Delevingne.

Διαβάστε ακόμα:
Η Kate Moss έκανε τον Justin Bieber σκουπίδι
Kate και Lottie Moss: Μαζί στο εξώφυλλο της Vogue;