Oh, MY! Cosy φουλάρια και ιδιαίτερα δώρα για το σπίτι από τη Μαρία Γέρουλα

Oh, MY! Cosy φουλάρια και ιδιαίτερα δώρα για το σπίτι από τη Μαρία Γέρουλα

Πρωτότυπες ιδέες από ένα ελληνικό brand!

Τα αμιγώς ελληνικά προϊόντα της εταιρείας "MY", της Μαρίας Γέρουλα, έχουν κάτι το διαφορετικό που μας τράβηξαν την προσοχή. Όπως λέει και η ίδια, "Όταν τα αντικείμενα έχουν στοιχεία που σε αφορούν, μπορούν να γίνονται δικά σου. Έχουν το προσωπικό "κάτι".

Στη νέα σειρά "ΜΥ", "MY HOME", μπορείτε να βρείτε σουπλά, τραπεζομάντηλα, πετσέτες και μπουνούζια, όλα made in Greece από ελληνικές πρώτες ύλες, ενώ στο "MY" scarf, μαντήλια και φουλάρια με όλα τα ονόματα, που μπορούν να γίνουν το ιδανικό personalized δώρο για τους αγαπημένους σας. Πάνω από 2.500 ονόματα που υπάρχουν στη χώρα μας, είναι τυπωμένα πάνω σε φυσικά υλικά, όπως μετάξι, βαμβάκι, βισκόζ και μαλλί. Για το "MY', ιδιαίτερη σημασία έχει και η συσκευασία, καθώς οι δημιουργοί θέλουν να είναι ιδιαίτερη, προσεγμένη και μοναδική, όπως και τα προϊόντα τους!

Το "MY" θα συμμετέχει στην έκθεση για εμπόρους "Greek Brand New" στις 9 και 10 Ιανουαρίου στο HUB. Το "Greek Brand New" είναι μια έκθεση με πολύ σημαντικές συμμετοχές νέων εταιρειών, που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη αισθητική της Ελλάδας.

Τη σειρά, εκτός από το www.m-y.gr, μπορείτε να βρείτε και στα καταστήματα Ιανός - Golden Hall και Σταδίου, σε σημεία τέχνης, όπως στο "Φουγάρο", στο Ναύπλιο στην έκθεση FOUGARO CRAFT FAIR #3 / The Fashion Edition, στο Μ Shop του Μεγάρου Μουσικής και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Δείτε παραπάνω φωτογραφίες από τα προϊόντα του brand "MY", στην παραπάνω gallery!