Stylish bloomers και βρακάκια για τις πιο όμορφες μικρές κυρίες από το My Petit Boutique

Stylish bloomers και βρακάκια για τις πιο όμορφες μικρές κυρίες από το My Petit Boutique

Για να ενυπωσιάσουν οι κορούλες σας με καλοκαιρινό mood.

Μιας και κοντεύει η ώρα που θα πάμε διακοπές με τις κανονικές άδειες ας δούμε μερικές ιδέες για παιδικά bloomers και βρακάκια ιδανικά να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω στην μικρή σας πριγκίπισσα που δεν χορταίνει να τρέχει από δω και από κει σηκώνοντας το φουστανάκι της.

Τα προϊόντα του My Petite Boutique χαρακτηρίζονται από την μεγάλη ποικιλία, τις προσιτές τιμές και την πολύ καλή ποιότητά τους. Ξεφυλλίζοντας τις ηλεκτρονικές σελίδες της πιο ιδιαίτερης boutique για μαμά και κόρη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χαριτωμένα και ιδιαίτερα παιδικά βρακάκια που καλύπτουν την πάνα με στυλ- όπως ακριβώς επιβάλλει η φετινη μόδα. Επιπλέον, η στιλάτη μαμά μπορεί να βρει προχωρημένα σορτσάκια για το κοριτσάκι της που δεν θέλει να ζεσταίνεται. Υπέροχα έντονα χρώματα, φρου-φρου, βολάν και δαντέλες, αναμειγνύονται με χαριτωμένα εμπριμέ και μας ξετρελαίνουν. Προστατέψτε την υγιεινή του μικρού σας θησαυρού, με μοδάτα κομμάτια που ακόμη κι αν βρεθούν σε κοινή θέα, μόνο το θαυμασμό θα προκαλέσουν!

Μπείτε στο www.mypetitboutique.eu και εντοπίστε τα πιο όμορφα καλοκαιρινά κομμάτια που θα κάνουν τη μικρή σας fashionista να λάμψει κι εσάς να μην χορταίνετε να την κοιτάζετε.

Διαβάστε ακόμη:

Sweetsation Therapy: η πιο γλυκιά φροντίδα για το μωρό (και τη μαμά)

H My Petit Boutique στέλνει τις μικρές fashionistas μας στην παραλία

Ρετρό αξεσουάρ μαλλιών για μαμά και κόρη από το My Petit Boutique!