Zen Collection από τη Li-LA-LO: Τα στοιχεία της φύσης δημιουργούν stylish κοσμήματα!

Zen Collection από τη Li-LA-LO: Τα στοιχεία της φύσης δημιουργούν stylish κοσμήματα!

Κοσμήματα από ασήμι 925◦ και χρυσό στην πιο chic εκδοχή τους

Ναι μεν φέτος τα statement κοσμήματα είναι στη μόδα, όμως η τάση αλλάζει και από τα chunky φορτωμένα κομμάτια, κατευθυνόμαστε σε πιο minimal γραμμές- διακριτικά σχήματα, γεωμετρικούς όγκους και καθαρά μέταλλα.

Αυτό ακριβώς εκφράζει η συλλογή Zen της Li-LA-LO που αποτελεί πλέον μία αγαπημένη επιλογή. Πρώτη ύλη το ασήμι 925 επιπλατινωμένο και επιχρυσωμένο σε διάφορες αποχρώσεις που ταιριάζει με όλα τα outfits. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα μπορούν άνετα να φορεθούν όλες τις ώρες μόνα τους ή σε συνδυασμό- κάτι που αποτελεί επίσης hot τάση.

Σφυρήλατα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν διακριτική λάμψη σε ένα επίσημο look ενώ φορεμένα πολλά μαζί μπορούν να απογειώσουν ένα grunge, rock ή punk σύνολο. Χάρη στις λιτές γραμμές τους και τα δυναμικά τους σχήματα, τραβούν τα βλέμματα ενώ παραμένουν κλασικά. Είναι εύκολο να φορεθούν από κάθε στυλ και ηλικία ενώ θα μας άρεσε πολύ και η ιδέα του δώρου!

Είτε επιλέξετε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα ταγέρ ή ένα τζιν με φαρδύ t-shirt είναι σίγουρο πως τα κοσμήματα της Zen collection θα δώσουν με μία κίνηση αυτό το extra twist στο στυλ σας. Δείτε τη σειρά κάνοντας κλικ στη photo gallery και θα μας καταλάβετε!

Τα κοσμήματα Li-LA-LO θα τα βρείτε στο www.lilalo.gr

Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και μέσω της σελίδας του facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:
Antique Collection: Τα πιο σικάτα κοσμήματα με vintage χαρακτήρα, από τα Li-LA-LO

Φθινοπωρινές chic προτάσεις από τα Li-LA-LO

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!