Δείτε τη χειμερινή συλλογή Nike Sportswear μέσα από μία super cool εφαρμογή

Δείτε τη χειμερινή συλλογή Nike Sportswear μέσα από μία super cool εφαρμογή

Ένα διαδραστικό ψηφιακό εργαλείο συνδέει τις καιρικές συνθήκες με το στυλ

Η Nike παρουσιάζει την χειμερινή συλλογή της μέσα από ένα διαδραστικό ψηφιακό εργαλείο. Το «Defy The Elements» σας επιτρέπει να καθοδηγήσετε δύο αθλητές μέσα από ένα «ψηφιακό» ταξίδι και να περιηγηθείτε μ' αυτόν τον τρόπο στη συλλογή Nike Holiday 2012 (Running, Sportswear και Training).

Η νέα συλλογή Nike Holiday 2012 σας προετοιμάζει για κάθε πρόκληση που παρουσιάζει ο καιρός χάρη στα υφάσματα προηγμένης τεχνολογίας που έχουν δημιουργηθεί για να σας διατηρούν ζεστούς και στεγνούς σε κάθε περιβάλλον και να σας προσφέρουν άνεση.

Περιεργαστείτε κάθε προϊόν της συλλογής Nike Holiday 2012 και ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο τα βασικά χαρακτηριστικά του μπορούν να ενισχύσουν τις επιδόσεις και να διευκολύνουν τη χειμερινή σας προπόνηση αλλά και να αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητας σας.

Πληροφορίες για τα προϊόντα

•Nike Sportswear Billboard Crew
Μια ζέρσεϊ μπλούζα από βαμβάκι για όλες τις ώρες με ρετρό σχέδιο με τη λέξη «NIKE» στην μπροστινή πλευρά σας προσδίδει ένα vintage λουκ.
•Nike Sportswear Sunburst Windrunner
Ένα ελαφρύ καθημερινό μπουφάν με φερμουάρ σε όλο το μήκος του. Το λάστιχο γύρω από τη μέση και τα μανίκια παρέχει άνετη εφαρμογή. Τα vintage χρώματά του και το εμβληματικό σχέδιο του windrunner δημιουργούν ένα κλασικό κομμάτι.

•Nike Sportswear Sunburst Pant
Το απαλό βαμβακερό ύφασμα της φόρμας Nike Sunburst Pant προσφέρει ένα κομψό λουκ. Το λάστιχο στη μέση και στους αστράγαλους χαρίζει άνετο αθλητικό λουκ και κομψή σιλουέτα.
•Nike Air Max 1
Αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του Nike Air τη δεκαετία του '80, το μοντέλο Nike Air Max 1 διαθέτει μοντέρνα χρώματα, σχέδια και καλύτερη εφαρμογή.

Ξεκινήστε το δικό σας «ψηφιακό» ταξίδι τώρα κάνοντας κλικ εδώ και δοκιμάστε και μόνοι σας το νέο cool εργαλείο!

Διαβάστε ακόμη:

To νέο πρόσωπο της Nike είναι ο Ronaldo!

Όλοι οι celebrities (και όχι μόνο) που πήραν μέρος στο πρώτο Nike+ Run Club!