Δείτε τα πιο hot μαγιό του φετινού καλοκαιριού!

Δείτε τα πιο hot μαγιό του φετινού καλοκαιριού!

Τι θα φορεθεί φέτος στις παραλίες;

Φέτος στην παραλία θα πρέπει να ξεπεράσουμε το κόλλημα με τα σημάδια του μαγιό. Οι δεκαετίες του '40 και του '50 κυριαρχούν στις τάσεις αυτού του καλοκαιριού. Το ύφασμα που καλύπτει το κορμί μας ολοένα και μεγαλώνει. Η pin-up διάθεση απογειώνεται και προβάλλεται μία avant garde και vintage θηλυκότητα που συναρπάζει. Αυτό απαιτεί συνήθως τέλειες αναλογίες ή έστω αρκετά πιο προσεγμένη σιλουέτα παρά το μεγαλύτερο πατρόν. Το περισσότερο ύφασμα, τονίζει περισσότερο στα σημεία.

Τα φαρδιά bottoms και τα στράπλες σουτιέν ή τα γνωστά εδώ και αρκετές σεζόν bandeau είναι τα αγαπημένα των σχεδιαστών για φέτος. Τα κρόσσια, οι φιόγκοι, οι φραμπαλάδες και τα κεντήματα έχουν την τιμητική τους. Δε λείπουν φυσικά τα digital prints και τα laser cut ανοίγματα. Επιστρέφουν εν τω μεταξύ ΚΑΙ φέτος τα mix and match mismatch, δηλαδή τα αταίριαστα σουτιέν με σλιπ.

Από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις το navy style, ενώ το κίτρινο και το κοραλί, μαζί με το μαύρο και το λευκό μας συναρπάζουν. Κατακλυσμός από εμπριμέ και φλοράλ κάνουν τις καμπύλες μας να δείχνουν υπέροχες. Τα κλασικά μπικίνι φυσικά δεν λείπουν- αν και το βάρος ρίχνεται στα ολόσωμα ή στα deux pieces σετ με oversized μπούστο. Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε έμπνευση για καυτές εμφανίσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Λατρέψαμε: τη νέα συλλογή Moschino Cheap and Chic Resort 2014

Ψυχεδέλεια: Tα πιο cool γυαλιά ηλίου του καλοκαιριού