Tα νέα Vogue ρολόγια της σειράς Allure, «είναι κόλλημα»!

Tα νέα Vogue ρολόγια της σειράς Allure, «είναι κόλλημα»!

Κάντε δώρο ένα Vogue ρολόι, στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας

Όλες οι γυναίκες τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη στα ρολόγια. Αγαπημένο μας brand; Ψηφίζουμε δαγκωτό Vogue. Αν θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας και να φτιάξετε τη διάθεσή σας, η αλλαγή ρολογιού είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή.


Οι ιδέες και οι προτάσεις της μόδας για φέτος είναι πολλές. Το grunge συναντά την πολυτέλεια. Τα Vogue σχέδια για μία ακόμη σεζόν είναι μοναδικά. Αν ψάχνετε δώρο για τον εαυτό σας, τη φίλη σας, την αδερφή σας, τη συνάδελφό σας... τότε ξέρετε τι πρέπει να αναζητήσετε.


Τα ρολόγια Vogue διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών fashionista. Με εννέα διαφορετικές σειρές και μεγάλη ποικιλία επιλογών σε χρώματα, υλικά και σχέδια, τα ρολόγια Vogue μπορούν να ταιριάξουν με την προσωπικότητα και το στυλ κάθε γυναίκας δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην καθημερινή της παρουσία.


Επιλέξτε το απόλυτο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από τη σειρά Allure... Μια σειρά που αποπνέει γοητεία και δίνει έμφαση στο μοτίβο και το δέρμα. Δίχρωμη κάσα που συνδυάζεται με πλεκτό δερμάτινο λουράκι σε λευκό, φούξια ή καφέ χρώμα. Για τις πιο τολμηρές κυκλοφορεί με καουτσούκ λουράκι με μοτίβο σε καφέ, φούξια, γκρι, κίτρινο και φυσικά το απόλυτο χρώμα του χειμώνα... σάπιο μήλο!


Ό,τι τύπος και αν είσαι, MATCH YOUR STYLE με τη Vogue!