H Garance Doré κυκλοφορεί δική της σειρά με είδη γραφείου

H Garance Doré κυκλοφορεί δική της σειρά με είδη γραφείου

H μούσα του Sartorialist δημιουργεί μία super girly συλλογή αλληλογραφίας

H Garance Doré είναι μία από τις διασημότερες bloggers, φωτογράφους, illustrators και συγγραφείς που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη τα τελευταία χρόνια.

Η Garance της οποίας το στυλ είναι υποδειγματικό συνεργάστηκε με την εταιρεία Rifle Paper Co δημιουργώντας μία πολύ όμορφη σειρά αλληλογραφίας και κάρτες, χαρτιά και φακέλους για κάθε περίσταση. Το μαύρο, το λευκό, το σομόν και το χρυσό κυριαρχούν σαν χρώματα.

Η μούσα του Sartorialist πάντα κρατά τα illustrations της στο ίδιο επίπεδο κομψότητας που κινείται το στυλ της. Το 2006 το κορίτσι της διπλανής πόρτας πόσταρε τα πρώτα του illustrations στο νέο της blog και εκτοξεύθηκε στην κορυφή των bloggers στη Γαλλία, ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ανακάλυψε ο Scott Schuman, της έδωσε μία καλύτερη κάμερα και τη βοήθησε να αλλάξει οπτική. Ένα χρόνο μετά, ο καλύτερος street style φωτογράφος και η Garance ανακοίνωναν πως είναι τρελά ερωτευμένοι.

H Garance ήθελε να δημιουργήσει το δικό της brand και να κυκλοφορήσει μια σειρά αλληλογραφίας από την πρώτη μέρα. Τελικά τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη:

O Hedi Slimane σχεδιάζει τη μπουτίκ του Saint Laurent στο Λονδίνο

Τα εξωπραγματικά παπούτσια του Safa Şahin!